Igaunijā taksometra vadītāja uz dažām minūtēm nolaupa pasažieri (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Kad Igaunijas iedzīvotājs vārdā Pjeps pavisam nesen saskāries ar ļoti nepatīku atgadījumu - viņš savai 19 gadus vecajai meitai pasūtīja taksometru, taču tā vietā meitene tika nolaupīta, vēsta laikraksts "Postimees".

Vīrietis izsaucis taksometru un šoferis apstiprinājis galamērķi un summu - Tartu, Ehas iela, 10 eiro un 50 centi.

Kad bija sasniegts galamērķis, meitene šoferim iedeva 50 eiro banknoti, taču, kad šoferis atdevis atpakaļ atlikušo naudu, summa bijusi krietni mazāka. Viņa norādīja uz šofera kļūdu un parādīja summu telefonā.

Taksometra vadītāja paziņoja, ka brauciena summa ir 14 eiro un 20 centi un norādīja, ka viņa nekad nebūtu piekritusi braucienam par tik mazām summām. Viņa atteicās atdot paņemto naudu.

Meitene piezvanīja tēvam, kurš iznāca laukā no mājas un sāka skaidroties ar taksometra vadītāju. Ģimene vēlējās atgūt pārrēķināto naudas atlikumu.

Šofere norādīja, ka meitene esot piekritusi maksāt lielāku summu, jo pati devusi 50 eiro. "Es arī apstiprināju, ka brauciens ir izdarīts un viss. Cilvēki vienmēr atradīs pie kā piesieties."

Cena bija lielāka, jo maršrutā nebija tiešs asfaltēts ceļš, kas paildzināja brauciena laiku un kilometrāžu.

Pēc brīža šofere nospieda gāzes pedāli un aizbrauca kopā ar meiteni tālāk. Šofere norādīja, ka viņu gaida nākamais klients un meitene varot pakratīties aizmugurējā sēdeklī.

Brauciena laikā turpinājās saruna ar tēvu, bet jau pa telefonu. Ģimene vairākas reizes lūdza šoferi apstāties, taču viņa to nedarīja. Beigu beigās tēvs ziņoja policijai.

Šofere apstājās un izlaida meiteni atpakaļ pie mājām.

"Bolt" uzņēmuma preses sekretārs Jans Lašmanovs norādīja, ka summa, kas uzrādās aplikācijā ir tikai paredzama - tas nozīmē, ka tā varot mainīties atkarībā no maršruta apstākļiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu