Neveiksme pēc veiksmes - sieviete ASV tiek pie laimesta, taču pazaudē loterijas biļeti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

ASV kāda sieviete otrās izdevības loterijā laimēja 1000 ASV dolāru, taču savu laimestu tā arī neiegūs, jo apliecinājuma vēstule par laimētu naudas summu joprojām nav sasniegusi Floridas Loteriju galveno mītni, vēsta ziņu aģentūra "Associated Press".

Sieviete vārdā Sjū Bērdžesa apliecinājuma vēstuli nosūtīja 29. jūlijā. Otrās izdevības loterijas dalībniekiem ir ierobežots laiks, lai pieteiktos uz laimesta saņemšanu.

Dalībniekiem ir divas iespējas - iemest laimīgo biļeti speciālā kastītē vietējā loterijas ofisā vai nosūtīt pa pastu biļeti uz oficiālo mītni. Tā kā Covid-19 pandēmijas dēļ vietējie loterijas ofisi tika slēgti, tad Sjū atlika vien laimīgo biļeti nosūtīt pašai.

Izsekošanas sistēma atklājusi, ka biļetes pēdējā atrašanās vieta esot Talahasī 12. augustā. Tāpat pieejamā informācijā liecina, ka no Talahasī pasta ofisa biļete tā arī nekad tālāk nav izsūtīta.

Kad Sjū sazinājās ar loterijas rīkotājiem un izstāstīja situāciju, viņi sacīja, ka, ja Bērdžesa neuzrādīs biļeti, tad laimests dosies pie cita dalībnieka.

Bērdžesa sazinājās ar Talahasī pasta ofisu, lai noskaidrotu, kas noticis ar viņas sūtīto biļeti. Pastā viņai sacīja, ka atbildīgie dienesti uzsākuši izmeklēšanu. 

Gadījumā, ja Bērdžesas sūtījums atrastos, tad viņa jebkurā gadījumā saņemtu 1000 dolāru lielu laimestu, jo viņas vaina šajā atgadījumā neesot konstatēta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu