Pirmdienas horoskops: 5. oktobris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 5. oktobrim.

AUNS Diena vairāk piemērota nesteidzīgai atpūtai, nākotnes apcerēšanai. Iespējams, veidosies jauni romantiski sakari vai arī esošajās attiecībās jūtas uzplaiksnīs ar jūtamu sparu. Dienas otro pusi velti atvasītēm.

VĒRSIS Tu burtiski intuitīvi nojautīsi, ko domā, jūt apkārtējie, līdz ar ko diezgan nekļūdīgi spēsi prognozēt viņu rīcību. Lielisks brīdis, lai paplašinātu lietišķo kontaktu loku, iegūtu jaunus domubiedrus.

DVĪŅI Ja nepieciešams, vari kārtot darījumus ar nekustamo īpašumu, veikt ar tieslietām saistītas darbības. Panākumos lielu nozīmi var spēlēt apkārtējo atbalsts, morālais iedrošinājums. Esi piesardzīgs solījumos.

VĒZIS Nenosodi tuvos cilvēkus, ja jūsu uzskati atšķiras. Pievērs uzmanību sava darba kvalitātei, centies nepieļaut neuzmanības kļūdas. Neskumsti, ja netiec uzslavēts, gan pienāks arī tava kārta!

LAUVA Šobrīd vēlamāk izvairīties no sadarbošanās ar mazpazīstamiem cilvēkiem. Ja iespējams, atliec lietas, kuras saistītas ar nekustamo īpašumu, uz citu dienu. Radošajā jomā turpretim smaidīs veiksme!

JAUNAVA Strādāsi muguru saliecis, būsi apzinīgs darbarūķis. Apkārtējo vidū izcelsies ar nevainojamām profesionālajām zināšanām. Piemērots brīdis, lai tiktu galā ar uzņēmuma grāmatvediskajām niansēm.

SVARI Šodien lieti noderēs tev piemītošās diplomāta dotības, smalkās manieres un neapšaubāmā harisma. Esi drošāks par pieņemtajiem lēmumiem, aktīvāk aizstāvi ne tikai savas, bet arī apkārtējo intereses.

SKORPIONS Noteikti uzklausi kolēģus, taču savas piezīmes izsaki pēc iespējas diplomātiskākā veidā. Apvaldi vēlmi dominēt pār citiem, citādi tu tikai atbaidīsi, nevis pievilksi līdzgaitniekus.

STRĒLNIEKS Centies rūpīgāk sekot līdzi sevis teiktajam! Neļauj sakāpinātajām mirkļa emocijām radīt paliekošas domstarpības, saspīlējumus ar kolēģiem. Atturies no lieliem pirkumiem.

MEŽĀZIS Mazāk domā par apstākļiem, kurus nespēj ietekmēt. Centies uzmanību koncentrēt svarīgākajiem darbiem, maznozīmīgos pienākumus novirzot otrajā plānā. Vakars solās paiet romantiskās noskaņās.

ŪDENSVĪRS Tev var tikt piedāvāti jauni, vilinoši biznesa projekti, to vadīšana. Galvenais ir pareizi novērtēt savas spējas, neuzlikt pārāk lielu atbildības nastu uz pleciem. Vari veikt mājokļa labiekārtošanu.

ZIVIS Tevī modīsies radošā iedvesma, kura ļaus veiksmīgi tikt galā ne tikai ar ikdienas pienākumiem, bet arī rast risinājumu sarežģītākiem tehniskiem izaicinājumiem. Mīlas jomā ies samērā karsti.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu