Izsolē par milzu summu pārdoti "Lakers" grīdas dēļi ar Kobes Braienta parakstu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kobe Braients
Kobe Braients Foto: AFP / Scanpix

Par iespaidīgu summu pārdoti Losandželosas "Lakers" laukuma daļa no Kobes Braienta pēdējās spēles, ko parakstījis arī pats leģendārais basketbolists.

Dažāda basketbola atribūtika, ko parakstījušas NBA zvaigznes visai regulāri tiek pārdotas par ievērojamām summām. Šoreiz zem izsoles āmura tika likta daļa no Losandželosas "Lakers" laukuma, uz kura tika aizvadīta Kobes Braienta pēdējā spēle.

2016. gada 13. aprīlī leģendārais basketbolists ar lielisku sniegumu teica ardievas basketbolam. Kā piemiņu laukumam, kurā tika aizvadītas 20 sezonas, Braients vienā no tā daļām atstāja savu autogrāfu.

Tagad šīs laukuma daļas dēļi ir pārdoti izsolē par 631 000 ASV dolāru (535 tūkstoši eiro). Dēļu izsoles sākotnējā summa bija noteikta uz 210 tūkstošiem ASV dolāru, bet jau tad tika plānots, ka izsoles summa sasniegs vismaz pusmiljonu. Tomēr rezultāts pārsniedza arī šo prognozi.

Braients traģiski bojā gāja šī gada sākumā, kad helikoptera avārijā kopā ar leģendāro basketbolistu mira vēl astoņas personas, tai skaitā bijušā spēlētāja 13 gadus vecā meita Džianna Braienta.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu