Latviešu pārstāvētajā "Kalev"/"Cramo" basketbola klubā atklāts Covid-19

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Roberts Štelmahers
Roberts Štelmahers Foto: FIBA.com

Latvijas speciālista Roberta Štelmahera vadītajā Igaunijas komandā Tallinas "Kalev"/"Cramo" vienam basketbolistam noteikta saslimšana ar Covid-19, kā rezultātā VTB Vienotās līgas vadība lēmusi klubam piešķirt tehnisko zaudējumu gaidāmajā svētdienas mačā, ziņo līga.

Tallinas komandai svētdien viesos VTB Vienotās līgas turnīrā bija paredzēta tikšanās ar Krasnodaras "Lokomotiv-Kubaņ". Turnīra rīkotāji vēsta, ka informācija par notiekošo Tallinas komandā saņemta vēlāk nekā 48 stundas pirms mača sākumā, tāpēc "Kalev"/"Cramo" būs jāsamierinās ar tehnisko zaudējumu 0:20.

Līdz ar to Tallinas klubs šosezon piedzīvojis zaudējumus pirmajos trīs dueļos.

Igaunijas likumi nosaka, ka gadījumā, ja kādā no sporta spēļu komandām noteikta saslimšana ar Covid-19, karantīnā jādodas visam klubam līdz tālākās norādes sniegs atbildīgās instances.

Tāpat kā iepriekšējā sezonā, arī šajā regulārajā turnīrā startē 13 komandas - deviņas no Krievijas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Otro sezonu pēc kārtas turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

2019./2020.gada līgas sezona sezona priekšlaicīgi noslēdzās koronavīrusa radītās pandēmijas dēļ, čempionu nenoskaidrojot. Čempionāta pārtraukšanas brīdī pirmajā vietā bija Maskavas apgabala "Himki", bet otro vietu ieņēma Maskavas CSKA.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu