Pašnāvību izdarījušā Robina Viljamsa dēls Zaks apprecējies Pasaules garīgās veselības dienā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Mūžībā aizgājušā aktiera Robina Viljamsa dēls Zaks Pasaules garīgās veselības dienā apprecējies ar līgavu Olīviju Džūnu.

Zaks Viljams intīmā ceremonijā apprecējās ar Olīviju Džūnu. Vietnē "Twitter" Zaks, kurš ir garīgās veselības aizstāvis un grāmatas "Prepare Your Mind" ("Sagatavo savu prātu") līdzdibinātājs, rakstīja: "Man šodien bija liels prieks apprecēt savu labāko draudzeni! Tas bija neaizmirstami, un nevar būt vēl labākas dienas, kad mēs varētu to izdarīt." 

"Esmu precējusies ar savu labāko draugu un mīlestību. Zak, tu jau zini, ka tāpat esi iestrēdzis kopā ar mani uz mūžu, un tagad tas ir likumīgi," piebilda jaunā sieva Olīvija. 

Zaks sacīja, ka gan viņam, gan Olīvijai patika 10. oktobris, un tāpēc viņi nolēma organizēt Covid-19 drošu ceremoniju brīvā dabā. "Plānošanas procesa ziņā tas ir bijis izaicinājums, taču ir prieks redzēt, cik drošs vari būt, vienlaikus baudot svētku pasākumu," sacīja Zaks. 

Vīrietis precējās Pasaules garīgās veselības dienā, godinot savu tēvu, aktieri Robinu Viljamsu, kurš 2014. gadā aizgāja no dzīves, izdarot pašnāvību. Pēc aktiera nāves atklājās, ka viņš cieta no Parkinsona slimības, kā arī no smagām garīga rakstura slimībām. Drīz pēc tēva nāves Zaks sāka aktīvi darboties kā garīgās veselības aizstāvis, lai palīdzētu citiem nelaimē nonākušiem cilvēkiem. 

Zaka un Olīvijas attiecībās dzimis dēls Maklaurins. Zaks jau agrāk ir runājis par to, cik ļoti viņš mīl būt par tēvu. "Man patīk no rīta pamosties ar dēlu, pagatavot viņam brokastis, un pēc tam man ir iespēja pirmo reizi parādīt viņam lietas. Es ar nepacietību gaidu šīs dzīves veidošanu, kuru vienmēr esmu vēlējies iegūt, un augt kopā."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia June (@heyoliviajune) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by zak pym williams (@zakpym) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu