Barojošu mammu un mājas meklē 10 mežā pamesti kucēni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Palīdzība nepieciešama 10 kucēniem, kas pirmdien, 12. oktobrī, atrasti pamesti mežā, savā "Facebook" lapā ziņo "Dzīvnieku patversme Mežavairogi".

Pirmdienas pēcpusdienā Ropažu novadā, Ērgļu šosejas 26. kilometrā mežā atrasti kastē atstāti 10 jaundzimuši kucēni.

Ierakstā norādīts, kā iespējams palīdzēt. Patversme meklē šobrīd barojošas kuces, saimniekiem apzinoties visus apstākļus - nekas nav zināms par kucēnu veselības stāvokli, vai viņu mamma ir bijusi vakcinēta un apstrādāta pret parazītiem. Tātad mazuļu uzņemšanai jābūt ļoti pārdomātam lēmumam, norāda "Mežavairogos".

Patversme arī norāda, ka priecāsies par atbalstu - kucēnu pieniņu, vienreiz lietojamajiem paladziņiem vai naudas ziedojumiem šo preču iegādei.

Tāpat arī tiek meklēti brīvprātīgie kucēnu izbarošanai. Visas nepieciešamās lietas tiks dotas līdzi, kā arī nodrošinātas apmācības, norāda patversmē.

Ja ir barojoša kuce un iespēja mazuļus pieņemt uz laiku, zvanīt var visu diennakti uz "Mežavairogu" operatīvo tālruni 24422440.

"Mēs visi zinām, ka pamest dzīvniekus bezpalīdzīgā stāvoklī ir noziedzīgi. Tāpēc aiztaupīsim patversmes darbinieku laiku prasot atbildēt uz emocionāliem e-pastiem, telefona zvaniem un komentāriem," norādīts ierakstā, aicinot būt lietišķiem.

Vairāk par patversmi un to, kā palīdzēt dzīvniekiem, var uzzināt tās mājaslapā.

Posted by Dzīvnieku patversme un mājas zoo "Mežavairogi" on Pirmdiena, 2020. gada 12. Oktobris
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu