Ļera Kudrjavceva ar dīvainiem videoklipiem paziņo, ka piedzīvo nervu sabrukumu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas TV personība Ļera Kudrjavceva vietnē "Instagram" ievietoja dīvainus videoklipus, kuros redzama raudam savā gultā. Šie viedoklipi pamatīgi nobiedējuši zvaigznes fanus, kuri nu uztraucas par sievietes garīgo veselību. 

Pavisam nesen TV personība Ļera Kudrjavceva Krimā mirdzēja uz festivāla "Bērnu jaunais vilnis" skatuves. Festivāla finālā pasākuma vadītāja uz skatuves kāpa šikā kleitā, ar nevainojamu matu sakārtojumu un grimu. Ļera tikpat kā mirdzēja no laimes, apsveicot jaunos konkursantus. 

Tomēr, atgriežoties Maskavā, Kudrjavceva pēkšņi vietnē "Instagram" publicēja vairākus videoklipus, kas patiesi satrauca zvaigznes sekotājus. Ļera ar asarām acīs stāstīja, ka viņai ir ļoti slikti. Videoklips filmēts viņas mājas guļamistabā. Piespiedusi vaigu pie spilvena, Ļera raudādama sacīja, ka viņai "vairs neturot nervi". 

"Vienkārši nogurusi. Kaut kas ir krājies visas šīs dienas. Man nav spēka, nervi netur," viņa sacīja, slaucīdama asaras.

Sieviete publicēja vēl vienu video, kurā ar asarām acīs riņķo pa savu istabu un pēc tam nokrīt uz gultas. "Cilvēki! Jūs esat zvēri!" - TV vadītāja emocionāli rakstīja zem videoklipa. 

Zvaigznes sekotāji bija satraukti un sāka domāt, kas tik ļoti ir satriecis TV vadītāju. "Kungs! Kas atkal notika? Nebiedē mūs tā!", "Ļera, kas tevi aizvainoja? Tāds skaistums! Neskumsti", "Ļera, nebiedē, tu uzvedies dīvaini", komentāros rakstīja sievietes fani.

Nesen TV vadītājas māte pārcieta insultu. Ļera par viņu bija ļoti noraizējusies, ievietoja māti labākajā klīnikā un rūpīgi uzraudzīja viņas stāvokli. 

Kudrjavceva arī iepriekš intervijā atklājusi, ka agrāk ir piedzīvojusi nervu sabrukumu. Tas noticis, kad tiesībaizsardzības iestādes arestējušas viņas otro vīru. Lai aizmirstos, televīzijas raidījumu vadītāja metās ar visām četrām darbā un katru vakaru mirdzēja publiskos pasākumos. Galu galā sieviete pārpūlējās. Zvaigznei esot bijis tik slikti, ka viņa devusies uz psihiatrisko klīniku.

"No rīta es piecēlos un sapratu, ka nevēlos dzīvot. Mani neinteresēja nekas, es neko negribēju darīt - vienkārši gulēt gultā un viss. Nedod dievs! Es to nenovēlēšu pat savam ienaidniekam! Es zinu, kas ir klīniskā depresija. Draugs mani ieslēdza klīnikā uz pusotru mēnesi," Ļera atklāti stāstīja par depresiju, kuru piedzīvoja pirms 10 gadiem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KUDRYAVTSEVA LERA (@leratv) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu