Vecums nenāk viens - aizvadītajā sezonā ievērojami samazinājusies Mesi tirgus vērtība

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: Reuters/ScanPix

Futbola portāls "Trasfermarkt" ir apkopojis spēlētāju sarakstu, kuru vērtība 2020. gadā kritusies visvairāk. Starp šiem spēlētājiem iekļuvis arī leģendārais Lionels Mesi.

Ne pārāk glaimojošā topa virsotnē šogad ierindojies Spānijas superkluba Madrides "Real" uzbrucējs Edens Azārs, kurš komandai pievienojās 2019. gadā bet līdz šim nav attaisnojis uz sevi liktās cerības. Beļģa vērtība aizvadītajā sezonā kritusies precīzi uz pusi - no 120 miljoniem eiro uz 60.

Jau topa otrajā vietā atrodams neviens cits kā Argentīnas izlases un FC "Barcelona" spīdeklis Lionels Mesi. Argentīnietis 2020. gadā kļuva par 40 miljoniem eiro "lētāks" - no 130 miljoniem uz 90.

Nav šaubu, ka pagājusī sezona FC "Barcelona" bija ļoti neveiksmīga. Tas atspoguļojas arī šajā topā.

Uzreiz pēc Mesi ir atrodams Katalānijas giganta uzbrucējs Antuāns Grīzmans. Topa 16. vietā ierindojās Osumane Dembele, bet 21. vietā atrodams Luiss Svaress, kurš gan jau ir daļa no Madrides "Atletico" vienības.

Pēc sezonas noslēguma Mesi bija gatavs pamest Barselonas klubu, tomēr abas puses nonāca pie kopsaucēju un arī šo sezonu argentīnietis pavadīs Spānijā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu