Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Skandalozās Olgas Buzovas koncerts Maskavas geju klubā jau otro reizi pārvēršas masveida orģijā (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirms gada dziedātājas Olgas Buzovas koncerts Maskavas geju klubā noslēdzās ar masveida orģiju. Šā gada oktobrī zvaigzne atkal kāpa uz skatuves un arī šoreiz attaisnoja kluba apmeklētāju cerības. 

Pie ieejas koncertā faniem bez maksas tika nodrošināts viss nepieciešamais. Lai piešķirtu šovam papildu nozīmi, darbinieki skatītājiem izsniedza prezervatīvus un lubrikantus ar domu, lai, gaidot mākslinieci, nevienam nekļūtu garlaicīgi. Koncerta norises vietā bija iespēja bez maksas veikt HIV testus, kā arī katram skatītājam tika nodrošināta aizsargmaska ​​un cimdi.

Diemžēl fani neievēroja distanci un uz zemes uzlīmētās norādes, jo ballīte sita pārāk augstu vilnu. 

Bārā esošās alkohola rezerves bija gandrīz izsmeltas, dūmu mašīna bija piedūmojusi visu tik spēcīgi, ka knapi varēja kādu redzēt, bet tas neliedza faniem pilnās balsīs izkliegt zvaigznes vārdu. 

Visbeidzot vakara nagla Olga Buzova parādījās ārkārtīgi drosmīgā apģērbā - mežģīņu bikini, koķetā krūšturī, ar pamatīgu izgriezumu. Lai gan sieviete ne vienmēr bijusi spējīga pakļauties savai fonogrammai, Krievijas homoseksuāļi nolēma Olgu pasludināt par savu ikonu.  

Koncerta noslēgumā sieviete ielēca pūlī. Piedzērušo, satraukto fanu pūlis skūpstīja un glāstīja savu karalieni, un dziedātāja apmierināti izbaudīja savu zenīta mirkli, neskatoties uz Covid-19 pandēmiju.

Pēc Buzovas uzstāšanās uzkarsušie koncerta apmeklētāji devušies uz kluba klusajām un tumšajām istabām, kur nodevušies mīlas priekiem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ДНИ.РУ (@dniru) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Самая лучшая ❤️

A post shared by ℙ????????? / ???? ??ℤ??? ❤︎♕ (@poltavskihh) on

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu