Agnese Rakovska atklāj savu neparasto iepazīšanās stāstu ar vīru (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Par to, cik patiesībā loma mums ir otra cilvēka dzīvē un ka reizēm pašam pat to nezinot, esam ietekmējuši svarīgus lēmumus, mudināja aizdomāties kanāla 360TV iedvesmojošā šova “Pasaki to skaļi” jaunākā sērija. Tajā satikās atraktīvā TV un radio personība Sanda Dejus, kā arī dziedātāja un grupas “Triānas Parks” soliste Agnese Rakovska, lai viena otrai teiktu skaļu “paldies”.

“Sanda Dejus vienmēr ir bijusi klāt tajos nozīmīgajos brīžos, kad man tiešām notiek kaut kas svarīgs. Īpaši radošajā dzīvē,” saka dziedātāja. Turklāt izrādās, ka Sandai bijusi īpaša nozīme arī Agneses privātajā dzīvē – tieši viņa bijusi tā, kura pamudinājusi košo dziedātāju spert pirmo soli un lietotnē “Facebook” nosūtīt vēstuli simpātiskajam paziņam Zintim, kurš vēlāk kļuva arī par Agneses vīru.

“Mēs ar Zinti iepazināmies internetā. Bijām it kā draugi, taču Zintis man nerakstīja un es viņam arī nerakstīju,”

līdz vienam vakaram, kad Sandas Dejus pamudināta, viņa ņēmusi grožus savās rokās un paziņam uzrakstījusi vēstuli.

“Sanda teica – Agnese, ko tu vari ņemties! Aizraksti tam džekam un viss būs kārtībā!” smejoties saka dziedātāja.

Vēlāk ar vīru pārrunājot abu iepazīšanās stāstu, Agnese jautājusi - vai viņš būtu viņai atrakstījis pirmais, uz ko Zintis atbildējis, ka viņam sākotnēji licies, ka tas ir kāds joks, un diez vai būtu uzdrīkstējies populāro dziedātāju uzrunāt.

Vaicāta, vai uzreiz jutusi, ka Zintis ir īstais, Agnese atklāti saka – viņa tolaik bijusi gatava iepazīties un paļāvusies uz to – kā būs, tā būs.

“Esmu ļoti pateicīga liktenim, ka Zintis ir mans vīrs,” saka Agnese, piebilstot, ka abu iepazīšanās stāsts liek aizdomāties – vai viss mūsu dzīvēs jau ir paredzēts vai tomēr mums ir iespēja izvēlēties, kā tas notiks? “Man ir sajūta, ka mēs tomēr dzīvojam tāda predestinētā pasaulē – tu varbūt gribi izvēlēties A vai B, bet tu vienalga nonāksi tajā galapunktā. Sakritības un nejaušības ir valoda, kurā runā Dievs.”

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu