Kas laukumā, tas uz mēles "Viss mūsu potenciāls netiek izmantots." Anastasija Kravčenoka par volejbolu Latvijā, karjeras sākumu un Olimpiādi (1)

Podkāsta epizode #08
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Portāla "Apollo" podkāsta "Kas laukumā, tas uz mēles" jaunākajā epizodē viesojās viena no vadošajām Latvijas pludmales volejbolistēm Anastasija Kravčenoka.

Vispirms noskaidrojām Anastasijas mīļāko spēles elementu, vīna gaumi un daudz ko citu rubrikā "izvēlies, ko vēlies."

Turpinājumā izrunājam, ar ko tad pludmales volejboliste nodarbojas šobrīd, kad sezona jau ir noslēgusies, kā arī noskaidrojām, kā Anastasija sevi motivēja Covid-19 pandēmijas laikā.

Kā nākamais sarunas temats bija klasiskā un pludmales volejbola salīdzinājums, runājot par šo tematu, nonācām līdz pat Anastasijas pirmajiem soļiem sportā, kas sevī iekļāva ne tikai volejbolu. Pieskārāmies arī aspektiem, kas liedz Latvijas pludmales volejbolistiem līdz galam realizēt savu potenciālu.

Tāpat sportiste arī atklāja vairākus iemeslus, kas patraucēja Eiropas čempionātā Jūrmalā uzrādīt optimālo rezultātu, kā arī aprunājāmies par sporta psiholoģisko pusi.

Visbeidzot aprunājāmies par Anastasijas redzējumu saistībā ar gaidāmajam olimpiskajām spēlēm un iespējamo spriedzi, kas seko, piedaloties šāda līmeņa sacensībās.

Audio: Podkāsta "Kas laukumā, tas uz mēles" epizode #08

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu