Igauņu miljonāra meita atspēko stereotipus par bagātu bērnu grezno dzīvi (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Igauņu blogere un kompānijas "Bolt" dibinātāja meita Viktorija Villiga (20) savā "YouTube" kanālā ievietoja videoklipu, kurā komentēja fanu izteikumus par viņas dārgo dzīvesveidu un atspēkoja mītus par miljonāra ģimenes paradumiem.

Viktorija videoklipā reaģēja uz daudziem stereotipiskiem uzskatiem, kas saistīti ar bagātnieku dzīvesveidu. Pirmais aizspriedums bijis saistīts ar naudu. Kāds no jaunās sievietes faniem apgalvoja, ka dāmas kontā noteikti jābūt piecciparu skaitlim. Villiga skaidroja, ka tā ir taisnība, taču precizēja, ka viņai ir divi dažādi bankas konti.

"Mans personīgais bankas konts nesastāv no pieciem cipariem. Man ir arī uzņēmuma konts," sacīja sieviete, piebilstot, ka pelna naudu ar savu "YouTube" kanālu, nevis prasa to no tēva.

"Es ietaupu, neiztērēju visu, tāpēc mana uzņēmuma kontā ir piecciparu summa," skaidro Viktorija. Villiga uzsver, ka šī summa neparādījās vienā naktī, un tā neesot viņas tēva nauda. Sieviete ik gadu ietaupa aptuveni 50 procentus no saviem ienākumiem. Pēc blogeres teiktā, ģimene viņai iemācīja izvērtēt, ietaupīt un ieguldīt naudu.

Jaunās un talantīgās meitenes tēvs ir tehnoloģiju kompānijas "Bolt" līdzdibinātājs Martins Villigs.

Vēl viens izplatīts stereotips, kuram Viktorija pievērsa uzmanību, bija, ka viņa noteikti ir pieradusi pie grezna dzīvesveida. "Tā ir taisnība, bet tas notika tāpēc, ka man ļoti paveicies ar ģimeni, kuras ienākumi un dzīvesveids pārsniedz vidusšķiru. Man ir bijušas daudzas iespējas ceļot," stāstīja Viktorija.

Viktorija plāno darīt visu, lai saglabātu savu ierasto dzīves līmeni arī nākotnē.

Trešais aizspriedums bijis par tēriņiem iepirkšanās jomā. Viktorijas fani ir pārliecināti, ka Villiga neskaita naudu, neskatās uz cenām, bet pērk, ko vēlas. "Tā nav taisnība. Es vienmēr skatos, cik maksā pārtikas produkti - mūsu pārtika ir ļoti dārga," sacīja blogere piebilstot: ja viņa saskaras ar izvēli, kuru preci pirkt - dārgāku vai lētāku, tad viņa dos priekšroku otrajam variantam.

Viktorija arī atspēkoja slaveno izteicienu, ka viņa piedzimusi ar sudraba karoti mutē un uzaugusi kā izlutināts bērns.

"Es saprotu, kāpēc cilvēki tā domā, jo es dzīvoju skaistā vietā, lielā mājā, daudz ceļoju, varu izmantot visus jaunākos tehnoloģiskos sasniegumus," komentēja blogere, norādot, ka pati maksājusi par daudziem modernajiem rīkiem.

Nobeigumā Viktorija sacīja, ka kopš bērnības viņai mācīja: naudu nopelnīt ar smagu darbu un tā nekrīt no skaidrām debesīm. Ja jaunā dāma kaut ko vēloties, viņai tas esot jānopelna pašai. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????? ?????? ♡ (@vvillig) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????? ?????? ♡ (@vvillig) on

/p>

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu