"Ērkšķu" šovā pamatīgos kompleksos tiek dzīta azartspēlmane Sarmīte

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šokējoši atklātā sociālā raidījuma “Caur ērkšķiem uz...” jaunākā sērija šerpā Ināra, kura uz projektu nākusi, lai iemācītos pateikt "nē" ballītēm un kaitīgajiem ieradumiem un būtu laba mamma savam mazajam dēliņam, ik pa laikam izmantos izdevību, lai uzbruktu Sarmītei – dāmai, kura cieš no azartspēļu atkarības un smagiem psiholoģiskiem kompleksiem, un pret kuru Ināras nepatika no sērijas uz sēriju aug tikai augumā.

Vakara notikumi aizsākās ar visai sadzīviskām problēmām – jau pēc pirmās jaunajās mājās uz riteņiem pavadītās nakts rīts sākās ar skaļiem apvainojumiem un asarām, jo vienā no kemperiem vannas istabā sadarīta nejauka šmuce.

Bet vēlāk gleznainā Gaujas krastā dalībniekiem tika sarīkota iedvesmojoša motivācijas nodarbība, kuras laikā viņi mācījās apzināties savu vietu, lomu un ieguldījumu kopēju mērķu sasniegšanā. Dienas turpinājums norisinājās daudz skaļākos toņos, jo konkurentiem, metot pie malas strīdus un antipātijas, bija jāmācās sadarboties, būvējot plostu, kurš turklāt vēl spēj peldēt.

Īpaši izaicinoša šī diena bija Inārai un Sarmītei, kuras viena otras virzienā raidīja skaļus apvainojumus – Ināra izmantoja ik katru izdevību, lai “ieknābtu” Sarmītei un viņu pazemotu.

Īpaši skaļi savas antipātijas Ināra paudīs Alda Zaula vadītajā nodarbībā par mērķu sasniegšanu un savstarpējo sadarbošanos. Nodarbības vadītājs aicināja “Ērkšķu” dalībniekus veltīt viens otram labus vārdus un atklāt, ko no blakus sēdošā kolēģa katrs varētu mācīties. Ja pārējie izmantoja izdevību un patiešām katrā no cīņas biedriem meklēja pozitīvo, Ināra, Sarmītei acīs skatoties, ne bez smalkas ironijas sacīja, ka vienīgais, ko dāma no viņas varot mācīties, ir to, kā pareizi sagriezt tomātus. Pārējās projekta dalībnieces gan steidzās atbalstīt Sarmīti, sakot, ka šoreiz Ināra gājusi par tālu un ar tik skarbiem pazemojumiem kolēģi iedzinusi vēl lielākos kompleksos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu