Džons Ledžends sievai Krisijai Teigenai pēc mazuļa zaudēšanas velta emocionālu uzstāšanos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Trešdien, 14. oktobrī, dziedātājs Džons Ledžends pirmo reizi uzstājās pēc tam, kad viņa sieva Krisija Teigena zaudējusi mazuli. Mūziķis izpildīja dziesmu “Never Break”, kas bija veltīta sievai. Dziedot Ledžendam acīs sariesās asaras.

Džona Ledženda un Krisijas Teigenas ģimeni piemeklēja nelaime. Pāris 30. septembrī publicēja aizkustinošas fotogrāfijas un paziņoja, ka zaudējuši mazuli. Grūtniecības laikā bija radušies sarežģījumi, tādēļ tā bija jāpārtrauc un bērniņu neizdevās glābt. Nedzimušajam mazulim pāris jau bija devis vārdu Džeks.

Teigena kopš skumjā notikuma nav izgājusi sabiedrībā, taču viņas vīrs Džons Ledžends uzstājās “Billboard Music Awards” ceremonijā. Pirms uzstāšanās dziedātājs teica: “Šis ir veltīts Krisijai.” Mūziķis izpildīja dziesmu “Never Break”.

Dziedot īpaši emocionālās dziesmas rindiņas, Ledžendam acīs sariesās asaras un aizlūza balss.

Dziesmā teikts: “Es neesmu uztraucies par mums. Mēs zinām mūsu stāsta beigas. Mēs nekad nesalūzīsim.”

Pirms uzstāšanās pasākuma vadītāja Kellija Klārksone sacīja, ka apbrīno pāri par viņu izturību. “Viņi abi ar Krisiju dalās ar savu pasauli. Viņi parāda gan slikto, gan labo. Es un citi jūtam līdzi jums abiem šajā grūtajā brīdī.”

Vadītāja turpināja, sakot, ka ir “pateicīga, ka abi turpina dalīties ar savu gaismu un talantu.” 

Lai gan Teigana nav redzēta sabiedrībā, sieviete atklāja, ka pirmo reizi pēc drūmā notikuma iesmējusies. Šīs nedēļas sākumā modele atgriezās sociālajos tīklos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu