Sana Timma dalās ar visai noraidošu viedokli par produktiem, kurus reklamē viņas sirdsāķīša bijusī sieva Katrīne Sauliete (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ sana_timma/ queen_kachinja

Pašmāju hokejista Kaspara Saulieša sirdsdāma, basketbolista Jāņa Timmas bijusī sieva Sana Timma sociālajos tīklos izteikusi savu viedokli par Krievijā bāzēto tīkla mārketinga uzņēmumu "NL", kurā aktīvi darbojas Saulieša bijusī sieva, influencere Katrīne Sauliete.

Uzņēmumā piramīdas veidā tiek izplatīti produkti, piemēram, uztura bagātinātāji, maltīšu aizvietotāji un tievēšanas līdzekļi. Šos produktus nu visai asi novērtējusi Sana.

Kāds sievietes atbalstītājs vaicāja, kāds ir viņas viedoklis par šiem maltīšu aizvietotājiem, uz ko Sana atbildēja: 

"Gadus atpakaļ, kad dzīvoju Krievijā, sapirku kaudzi ar tām bundžām - ar dažām pat rīstījos, lai izdzertu, man negaršoja. 

Man īsti nav saprotams, kāpēc ir jātaisa kaut kāda pulveru putra, kura maksā daudz dārgāk nekā parasta, vienkārša putra? Es labāk ieguldītu naudu sporta zālē un vienkārši ēstu sabalansētu uzturu. 

Bet nu katram jau savs. Domāju, ka cilvēkiem ar izteiktu lieko svaru, kuri ir nolēmuši tievēt, šie produkti varētu palīdzēt iekustināt vielmaiņu, samazināt kalorijas, aizstājot tā sātīgākas maltītes. Bet nu jebkurā gadījumā, vispirms ir jāsakārto galva par to, kas vispār ir veselīgs dzīvesveids un veselīgs uzturs. 

Tāpat, protams, šī ir labāka alternatīva cilvēkiem, kuri ikdienā ir skrējienā un citreiz nav laika normāli paēst un tad iebrauc kaut kur ātri paķert "fast food"," norāda Sana. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu