"Man ir viens draugs, mana sieva!" Juris Hiršs pauž uzskatu, ka vīrietim pēc kāzām nevajadzētu bieži pavadīt laiku ar draugiem (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas Nacionālajā teātra aktieri Juris Hiršs (no kreisās) un Gundars Grasbergs sveic aktieri Uldi Dumpi 70.dzimšanas dienā.
Latvijas Nacionālajā teātra aktieri Juris Hiršs (no kreisās) un Gundars Grasbergs sveic aktieri Uldi Dumpi 70.dzimšanas dienā. Foto: Ieva Lūka/LETA

Latvijas Nacionālā teātra aktieris Juris Hiršs intervijā žurnālam "Ieva" atklāja, ka viņa sieva ir arī viņa vienīgais, labākais draugs.

"Es vispār uzskatu – no tā brīža, kad apprecos, man ir viens draugs, mana sieva. Saprotu, ka reizēm tā var būt – sieva ar draudzenēm dodas uz kafejnīcu vai vīrs ar draugiem uz pirti. Bet, ja tas notiek regulāri… Ja tev tik ļoti vajadzīgi draugi, tad dzīvo ar viņiem un neprecies! Tu esi par agru apprecējies!" intervijā pauž Hiršs.

Viņš turpina: "Ja precies, tu dibini ģimeni, tātad tavs draugs un draudzene turpmāk būs tava sieva. Jo mēs esam kopā, pa īstam kopā. Nevis tikai lai pārgulētu, nevis tikai, lai dzīvotu kopā, bet lai dzīvotu vienu dzīvi. Mēs gandrīz esam viens vesels, būtībā viens cilvēks.

Ja tev ir ģimene, tu vairs neesi puika, kas var skriet pa krogiem, mīcīt kaktos meitenes un pēc tam nākt mājās pie sievas un bērna. Tu izdarīji izvēli. Viss.

Tātad šī sieviete ir tā vērta. Bet, ja viņa nav tā vērta, lai pamestu draugus un krogu dzīvi, tad nepreci viņu."

Pilnu interviju lasiet žurnālā "Ieva"!

Kā zināms, Juris Hiršs ir precējies ar televīzijas režisori Lauru Hiršu. Abi ir vecāki diviem dēliem - Robinam un Jurģim. Hiršam no pirmās laulības ir dēls Eduards, savukārt Laurai no iepriekšējām attiecībām - dēls Ivars.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu