TV vadītājs Malahovs atklāj, ka slimā "Mana mīļā aukle" zvaigzne ar viņu ir sazinājusies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas TV vadītājs Andrejs Malahovs savā raidījumā paziņoja, ka smagi slimā aktrise Anastasija Zavorotņuka sazinājusies ar viņu, lai sagādātu pārsteigumu savam draugam, dziedātājam Nikolajam Baskovam, kura dzimšanas dienai par godu tika izlaista šova sērija.

Dziedātājs Nikolajs Baskovs un aktrise Anastasija Zavorotņuka ir draugi jau daudzus gadus.

"Šodien Anastasija gribēja jūs pārsteigt un pat piezvanīt uz studiju tiešraidē. Es zinu, ka jūs sazināties un esat draugi," savā TV raidījumā sacīja tā vadītājs Andrejs Malahovs.

Nikolajs par šādām draudzenes rūpēm bija neizsakāmi pārsteigts. Pēc viņa teiktā, uzzinot, kas notiek ar aktrisi, viņš mūziķei ierakstījis daudzus balss ziņojumus. "Tas man bija liels trieciens, kad viss šis sākās ar Nastju."

Pēc viņa teiktā, Zavorotņuka ir ļoti vajadzīga ne tikai viņas radiniekiem, bet arī visiem faniem un draugiem. "Skaista, gaiša, vienmēr aizraujoša. Es gribu teikt, ka cilvēki, kuri cīnās ar nopietnu slimību, izvirza mērķi un nepadodas. Tad notiek brīnumi. Bet tiklīdz cilvēks padodas un saka, ka viņam viss ir apnicis, Visus to dzird." 

Anastasija Zavorotņuka pagājušajā mēnesī sazinājās ar saviem "Instagram" sekotājiem. Savā "Instagram" lapā viņa ievietoja jaunākās meitas Milas dāvanu.

Atgādinām, ka iepriekš plašsaziņas līdzekļos bija informācija, ka Anastasija Zavorotņuka tikusi izrakstīta no slimnīcas. Tuvinieki noliedza šos ziņojumus. Pirmās ziņas par Anastasijas Zavorotņukas slimību parādījās 2019. gada augustā. Ir zināms, ka mākslinieces ģimene un radinieki nesazinās ar presi. Oficiāli nekas nav zināms par pašreizējo zvaigznes stāvokli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu