Kiops aizstāvas un turpina apsūdzības kāzu skandālā. Kiviču pāris apgalvo krasi pretējo (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nupat lielu ažiotāžu sociālajos tīklos izpelnījās divu mūziķu publisks kašķis - Sandis Kiops apsūdzēja Andri Kiviču par neierašanos kāzās, kurās viņam bija plānots uzstāties. Kivičs tos nosauca par klajiem meliem, uzstājot, ka kāzās bija. Kaislības ap situāciju joprojām nav rimušās. 

Atgādinām, ka Kiops vietnē "Facebook" vēstīja, ka Kivičs "neierodoties ir pilnībā izgāzis viņa drauga kāzas", tādēļ viņam pašam visu vakaru nācies tajās uzstāties. 

Apsūdzības sociālajos tīklos komentēja Kiviča sieva Liene, saucot tos par klajiem meliem un atklājot, ka viņas vīrs nospēlēja kāzas līdz 5:00 rītā, "un visi bija laimīgi".

Lai gan līgava apstiprināja, ka Kivičs kāzās patiešām bija, Kiops metās aizstāvēties pret tiem, kas šai situācijā viņu sauc par meli. 

"Kivičs atbrauca sadzēries ap diviem naktī tad, kad zālē bija palikuši vairs labi ja 10 cilvēki, lai gan viņam bija jādzied jau no plkst. 23:00. Nodziedāja tikai vairs divus izgājienus, lai gan bija jādzied četri, un paņēma naudu kā par pilnu programmu. Vai tas ir normāli? Mēs ar kolēģi spēlējām un izklaidējām viesus visu vakaru cienījamā mākslinieka Andra vietā," apgalvoja Kiops. 

Pierādījumam saviem vārdiem viņš pievienoja arī video, kurš esot uzņemts pēc pusnakts. "Lūk, video, kur pulkstenis ir jau mazliet pāri pusnaktij un es joprojām dziedu kāzu balli Andra Kiviča vietā. Un esmu skaidrs kā gurķītis, lai gan es biju šoreiz vedēja lomā. Man tiešām žēl, ka Andris nevarēja savākties un nospēlēt kāzu balli skaidrā un kā bija runāts," pie video rakstīja Kiops.

Tāpat viņš piekrita kādam komentāram, kurš ierosināja, ka Kivičam esot "jādala ar viņu honorārs". "Kiviču ģimene man ir parādā. Cerams, ka jau meklē, kur paņemt kredītu!"

Komentāros pie ieraksta Kiopam skarbus vārdus vairākkārt veltīja Liene, apsūdzot viņu klajos melos. Viņa apgalvoja, ka Kivičs tajā vakarā nav bijis alkohola reibumā, jo "viņš ikdienā esot jautrs un pozitīvs". Tāpat viņa norādīja, ka tieši Kiops ir bijis tas, kurš lietojis grādīgos dzērienus, un vairs pasākumā nav bijis, kad uzstājies viņas vīrs. 

"Andris nodziedāja pilnu laiku līdz pieciem rītā, ar uzviju. Kiops ir melis. Un Andris vienmēr izdara savu darbu uz 100%," norādīja Liene, piebilstot Kiopam: "Kā Tev mute veras vaļā, goda vārds, nesaprotu. Arī līgava un līgavainis nesaprot!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mans Niknais draugs Ivo nu ir apprecējies! #kāzas #kiops #sandiskiops #nikni #ivo

A post shared by Sandis Kiops (@sandiskiops) on

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu