Modele Luīze Salmgrieze par latvietēm: Meitenes pumpē lūpas un sāk izskatīties pēc mākslīgi veidotiem kloniem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/ Luīze Salmgrieze - Câmpio

Ņujorkā dzīvojošā latviešu modele Luīze Salmgrieze-Kampio intervijā žurnālam "Ieva" atklāja, ko domā par mākslīgo skaistumu un sievietēm, kuras dzenas tam pakaļ. 

Modele pastāstīja, ka "Instagram" platformai ir milzīga nozīme modes biznesā, tādēļ viņa zina tā aizkulises, piemēram, pirktos sekotājus, kas ir daudziem profiliem un zīmoliem. 

"Esmu daudzus gadus dzīvojusi šajā uzpūstajā plastmasas vidē, tāpēc šis influenceru vilnis mani neuzrunā. Es arī nelaikoju bildes, kas ir mākslīgas.

Starp citu, Amerikā tagad ir aktivizējusies mākslīgā skaistuma pretkustība, kas aicina novērtēt dabisko skaistumu. Redzu, ka Latvijā šis mākslīgā skaistuma bums diemžēl vēl tikai plaukst.

Meitenes pumpē lūpas un sāk izskatīties pēc mākslīgi veidotiem kloniem. Patiesībā tas ir skumji, jo visi šie uzlabojumi jau rodas tikai no iekšējiem kompleksiem," norādīja Salmgrieze.

Viņa pastāstīja, ka nesen ar draudzeni, modeli Ievu Lagūnu spriedusi, ka mūsdienu pasaulē cilvēkiem esot ļoti grūti būt viņiem pašiem un neietekmēties no apkārtējo viedokļa. 

Pilnu interviju lasiet žurnālā "Ieva"!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu