"Es nezinu tādu vārdu!" "Ērkšķu" šova Ināra izgāžas darba intervijā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Kā ierasts ceturtdienas vakarā, “STV Pirmā!” skatītājiem būs iespēja sekot līdzi skandalozā šova “Caur ērkšķiem uz...” spraigajiem notikumiem - jaunākajā sērijā tādu būs ne mazums. Līdzās nemitīgajiem kašķiem, nesaskaņām dāmu starpā un savstarpējo attiecību kārtošanai, dalībnieki pārbaudīs spēkus daudzu šova fanu tik gaidītā izaicinājumā – darba intervijās.

Pēc pamācošas nodarbības par to, kā atstāt pozitīvu pirmo iespaidu, šis pārbaudījums izvērtīsies īstā emociju vētrā un arī asaru plūdos. Tomēr ne visiem – būs arī par savām spējām īpaši pārliecināti “kandidāti”.

Ja citi projekta dalībnieki uz improvizēto darba interviju žūrijas priekšā ieradīsies mulsuma pilni, tad pavisam citādā noskaņojumā būs 22 gadus jaunā Ināra, kura uz projektu nākusi, lai iemācītos pateikt "nē" ballītēm un kaitīgajiem ieradumiem un būtu laba mamma savam mazajam dēliņam. Šerpā un pašpārliecinātā dāma vēl intervijai nesākoties drosmīgi sacīs, ka ir pati labākā, taču - ak vai – ekspertu priekšā izgāzīsies ar lielu blīkšķi.

Ināra apgalvos, ka ir beigusi Latvijas Universitāti un ieradusies pieteikties darbā par sociālo pedagogu. Taču viņu “iegāzīs” Lienes Stepenas jautājums, kura painteresēsies, vai jaunā dāma zina, kā tad sauc universitātes rektoru. “Kas ir tas reketieris, reketors vai kā viņu sauc? Es nezinu tādu vārdu vispār! Ko viņi man uzdod? Kāda starpība – es tev pasaku, kur es mācījos – nu, pati skaties! Vot, tā intervija mani tā uzvilka,” pēc sarunas ar ekspertiem emocijās burtiski vārīsies Ināra.

Arī “Ērkšķu” jaunpienācējam - Edgaram īsti labi neveiksies sarunā, jo puisis atklāti uzskaitīs savus kaitīgos ieradumus un neslēps, ka mīl iedzert. Tāpat gaidāma arī pirmā izbalsošana – kuram no dalībniekiem būs jādodas mājup?

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu