Roberta de Niro jaunāko filmu producējis 15 gadus vecs skolēns

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/ Scanpix

Roberta de Niro jaunāko filmu "Kariņš ar opi" palīdzējis producēt 15 gadus vecais Tre Pērts. Kad zēns trešajā klasē izlasīja grāmatu par attiecībām starp vectēvu un viņa mazdēlu, Tre izjuta sašutumu, jo grāmatai nebija filmas. Zēns vērsās pie vecākiem ar ideju par grāmatas ekranizāciju, un viņa vēlme tika piepildīta.

Kādā videokonferencē Tre stāstīja: "Es sapratu, ka mani vecāki strādā filmu industrijā, tāpēc pajautāju mammai, vai iespējams uzņemt filmu pēc šīs grāmatas."

Tre vecākiem ideja iepatikās, un ģimene uzsāka darbu pie filmas. Zēna vecāki Mārvins un Rosa strādā kā mediju konsultanti, abi arī producējuši vairākas filmas, piemēram, "Bēgšana no planētas Zeme" un "Dzīve uz robežas".

Jaunais producents opīša lomai izvēlējās aktieri Robertu de Niro. Komēdija uz ekrāniem parādījās septembra beigās. "Kariņš ar opi" kļuva par kases grāvēju un jau pirmajā nedēļā ienesa 3,6 miljonus ASV dolāru.

Filma ir par vectēva un mazdēla attiecībām - tā ir balstīta uz grāmatu, kas tika izdota 1984. gadā. Kad Pītera istabā tiek iemitināts viņa vectēvs Eds, puikam nekas cits neatliek, kā likt lietā izdomu un atjautību, lai atgūtu savu personīgo telpu. Taču viņš negaidīja, ka opis nemaz nav ar pliku roku ņemams un izdomas ziņā pat pārspēj savu mazdēlu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu