"Ērkšķu" šovā notikusi pirmā izbalsošana

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pēc piesātinātām emocijām pavadītas dienas - improvizētām darba intervijām, tūristu grupas vadīšanas, kas nesa gan pozitīvus pārsteigumus, gan negatīvu pieredzi un adrenalīna pilna lidojuma ar Zērgli, kas dažās dāmās atklāja jaunas rakstura šķautnes, “STV Pirmā!” sociālā raidījuma “Caur ērkšķiem uz...” fani bija liecinieki pirmajai izbalsošanai.

Projekta dalībnieki visi kā viens atklāti sacīja, ka viena no dalībniecēm viņus esot “izbesījusi”, un viņuprāt mājās būtu jādodas Sarmītei, kura cieš no azartspēļu atkarības. Tomēr eksperti lēma citādāk - īpaši izcēluši Lauras un Ināras līdzšinējo veikumu un palielot dāmas par centību un atvērtību it visās projekta nodarbībās, uz izbalsošanas strīpas tika sēdināts jaunpienācējs Edgars, kuram pievienojās Ina un Inga.

Apkopojot dalībnieku sniegumu un ekspertu vērtējumu, mājās šoreiz tika sūtīta talsiniece Ina – sieviete, kura cietusi no vardarbības un uz projektu nākusi, lai pārvarētu psiholoģiskās traumas un būtu pilnvērtīga mamma savām četrām meitām. Profesionāļi, kuri projekta laikā strādāja ar dalībniekiem, akcentēja Inas nevēlēšanos iesaistīties nodarbības, kamēr pati sieviete sacīja, ka tikai tagad sākot atvērties, jo, atšķirībā no citiem, viņai tam nepieciešams ilgāks laiks. Tāpat Ina neslēpa, ka ir ļoti noilgojusies pēc saviem bērniem un vēlas tos satikt, kamēr “Caur ērkšķiem uz...” vadītāja Liene Stepena akcentēja - mammas darbs ir visskaistākais un reizē arī visgrūtākais un ka bērniem sava mamma vienmēr ir vismīļākā.

Savukārt Jānis Bukums, atvadoties no projekta dalībnieces, Inai vēlēja biežāk paskatīties uz skaistajām lietām, ko viņa dod saviem bērniem, nevis ieciklēties uz vienu, kura, subjektīvi skatoties, viņai nav izdevusies.

Turpretim Sarmītei, kura šonedēļ bija kritusi pārējo dalībnieku nežēlastībā, Bukums vēlēja ņemt vērā un ieklausīties kolēģu viedoklī – “izdarīt secinājumus un jau no rītdienas sākt ar jaunu sparu un pavisam citā nošu atslēgā”. Vai Sarmīte būs gatava ieklausīties “Caur ērkšķiem uz..” vadītāja sacītajā?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu