Aktrise Emma Robertsa sociālajos tīklos nobloķējusi savu mammu, jo viņa nopludinājusi ziņas par meitas grūtniecību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ Scanpix

Slavenā aktrise Emma Robertsa kādā sarunu šovā atklāja, ka pēc strīda ar māti nobloķēja viņu "Instagram". Sekotāji Robertsas mātei vietnē sūtījuši privātas ziņas un vaicājuši, vai aktrise tiešām ir gaidībās, uz ko sieviete pārliecinoši atbildējusi: "Jā".

Sarunu šovā "Jimmy Kimmel Live" Emma Robertsa pastāstīja, ka viņas māte Kellija Kaninghema ar tehnoloģijām ir uz "jūs". Aktrise apgalvoja, ka vēl pirms trijiem gadiem mātei bijis podziņu telefons.

Daudzi bijuši neizpratnē par vecmodīgo telefonu, tāpēc Robertsa nolēma Māmiņdienā uzdāvināt viņai "iPhone" modeli.

"Es teicu, ka tagad varēsim runāt videozvanos un sūtīt viena otrai interaktīvas ziņas. Cik jauki! Es to darīju mīlestības dēļ. Tā bija lielākā kļūda, ko pieļāvu," apgalvoja aktrise.

Nedienas sākās, kad Robertsas māte pievienojās "Instagram".

Dzeltenajā presē tika publicēts raksts ar ziņām, ka Emmai Robertsai un viņas draugam Garetam Hedlundam gaidāms ģimenes pieaugums. "Instagram" sekotāji Robertsas mammai pajautāja vai tā ir patiesība, uz ko sieviete atbildēja: "Jā".

Kaninghema arī pateicās par fanu novēlējumiem. "Liels paldies! Mēs esam ļoti priecīgi," rakstīja Robertsas mamma.

Aktrise stāstīja: "Tas bija briesmīgi. Es to uzzināju, kad atrados lidmašīnā un netiku viņai klāt. Nevarēju arī viņai piezvanīt un uzbrukt. Varēju viņai nosūtīt interaktīvu ziņu vai uzrakstīt privāti "Instagram" ar lūgumu apstāties."

Kaninghema nesaprata, kāpēc meita ir tik dusmīga. Sievietei šķita, ka raksts dzeltenajā presē bija oficiāls Robertsas paziņojums.

Aktrise atklāja, ka pēc atgadījuma sastrīdējās ar māti un pat nobloķēja viņu "Instagram". "Vienā brīdī viņu nobloķēju. Tas bija mans vienīgais ierocis," teica Robertsa.

"Viņa divos naktī man atsūtīja ziņu ar bēdīgu sejiņu," apgalvoja aktrise. "Karaliene, tu mani nobloķēji?" rakstīja Robertsas māte, atsaucoties uz aktrises lomu slavenajā seriālā "Scream Queens" (Kliedzošās karalienes).

"Es viņai atbildēju – jā, es tevi nobloķēju. Man ir "Instagram" karš ar mammu, ko pavisam nebiju gaidījusi," stāstīja aktrise.

Šķiet, ka tagad abas ir salīgušas mieru, un aktrise mammu ir atbloķējusi. Robertsa pat teica, ka šis būs labs stāsts, ko pastāstīt dēlam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu