Bejonses asistents pozē Kašera radītā cepurē. Latvieša veikums izpelnās atzinību visā pasaulē (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA, instagram/itsamanuworld

Multimākslinieks Kašers (Kaspars Blūms-Blūmanis) dalījies ar iespaidīgu fotogrāfiju - viņa radītajā cepurē pozējis pasaulslavenās dziedātājas Bejonses Noulzas (Beyonce) asistents un viņas meitas stilists. 

Par viņš pāstāstīja vietnē "Instagram", daloties ar foto, kurā asistents Manuels Mendezs redzams Kašera cepurē. 

Pie ieraksta pašmāju multimākslinieks atstāja komentāru: "Ak mans dievs!", uz ko Bejonses labā roka atbildēja veltīja viņam skūpsta emocijikonu un atbildēja: "Dievinu cepures!"

Tāpat viņš komentāros uz kādu komplimentu, kurā Mendeza sekotājs atzinīgi novērtēja cepuri, rakstīja: "Šīs cepures lieliski izskatās uz galvas, pašas labākās!" 

Tāpat viņš paziņoja, ka drīz viņam būšot vēl kāda no Kašera radītajām cepurēm.

Arī neskaitāmi citi komentāri nespēja vien beigt apbrīnot cepuri un tās dizainu, rakstot, ka viņi arī noteikti tādu vēlas iegādāties un pasūtīt no Latvijas. 

Atgādinām, ka Kašers par iespējamo sadarbību ar pasaulslaveno dziedātāju pavēstīja šā gada jūnijā, viesojoties podkāstā "I'mperfekt piektdiena". 

Lai arī viņš neatklāja, kāda ir plānotā sadarbība, Kašers ir priecīgs par faktu vien, ka Bejonse iepazīstas ar viņa piedāvājumu. "Tad man likās, ka dzīvē viss ir iespējams. (..) Nebeidziet tiekties uz sapņiem!" - iedrošināja mākslinieks. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu