"Parādi, kur tu dzīvoji 23 gados!" Influencere Didrihsone atbild kritiķiem, kuri iesmej par viņas šauro dzīvokli (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone TV3 šova "Gandriz ideālas vakariņas" viesus atteicās uzņemt savā dzīvesvietā, jo tā esot par šauru tik kuplam cilvēku lokam. Nu viņa sniegusi atbildi tiem, kuri satraucas par šaurību, kādā viņa dzīvo.

Didrihsone dienu pēc "Gandrīz ideālu vakariņu" sērijas vietnē "Instagram" dalījusies ar vairākiem video, kuros skaidro, kāpēc viņu nebūt nesatrauc šaurais mājoklis.

"Es domāju to neteikt, bet nē, es gribu to pateikt! Tiem, kas satraucas par manu dzīvoklīti, teikšu godīgi: es vispār neredzu jēgu savam dzīvoklim - mēs tur pārnakšņojam un paēdam. Jo mēs visu laiku esam darbā, man nav bijusi neviena diena četru gadu laikā, kad es esmu vienu dienu dienu pavadījusi mājās. Vispār nav bijusi tāda diena! Tāpēc mana vide ir mans darbs, un, ja varētu, es izklātu tur matracīti, un tur mēs arī gulētu. 

Mums ir divistabu dzīvoklītis, raidījumā mūsu guļamistabu neparādīja, jo es to negribēju, rādīju tikai viesistabu. Mums ir pietiekami viņš liels, bet es arī neredzu tam jēgu, jo tik tiešām, mēs tur tikai pārnakšņojam savāa dzīves posmā,

tāpēc visi gudrie - uzaiciniet mani uz savām rezidencēm un pilīm. Parādi, kur tu dzīvoji 23 gados! 

Mums jau ir veikals, un mēs visas savas finanses ieguldām tieši tur, dzīvesvietu mēs noliekam otrā plānā!" īsajos video stāstiņos klāstīja influencere. 

Video: kā dzīvo Elīna Didrihsone

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu