Repere Kārdija Bī atgriezusies pie vīra, kurš viņu regulāri krāpis (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/ Scanpix

"Instagram" tiešraidē repa zvaigzne Kārdija Bī jeb īstajā vārdā Belkalisa Alamanzara Kārdija atklāja, ka atkal ir kopā ar reperi Ofsetu vien dažas nedēļas pēc šķiršanās iesniegšanas. "Ir grūti nerunāt ar savu labāko draugu," apgalvoja repere.

Kārdija Bī ir precējusies ar reperi Ofsetu gandrīz trīs gadus, un abiem kopā ir meitiņa Kultūra, taču nesen viņa paziņoja, ka pāris šķiras un tiesā jau iesniegta šķiršanās prasība. Sieviete apgalvoja, ka ir nogurusi no strīdiem un vīra neuzticības, taču šķiet, ka pāris nesaskaņas ir nokārtojis.

Kārdija Bī pagājušajā nedēļā svinēja savu dzimšanas dienu, uz kuru bija ieradušās daudzas slavenības. Svinību laikā repere tika nofilmēta skūpstoties ar Ofsetu, kā arī vēlāk dejojam vīram klēpja deju. Sievietei dzimšanas dienā reperis uzdāvināja "Rolls-Royce" markas auto.

Reperes fani apgalvoja, ka viņu iemīļotā Kārdija Bī atgriezusies pie vīra naudas dēļ. Sieviete uz fanu teikto atbildēja: "Man patīk materiālas lietas. Ko jūs vēlaties, lai es daru?"

Runājot par nesaskaņām, slavenā repere sacīja: "Mēs esam tas tipiskais pāris, kas apprecējās agri."

 Zvaigzne apgalvoja, ka grūtības, ar ko abi saskaras, ir tādas pašas kā citiem pāriem. "Mēs neatšķiramies no jums visiem, arī mums ir disfunkcionāla ģimene," teica sieviete.

Kārdija Bī arī atzina: "Es vienkārši esmu traka. Vienu dienu esmu priecīga, taču nākamajā vēlos viņu piekaut. Es vēlos viņam parādīt, ka nejokoju, taču tad man viņa pietrūkst."

Kārdija jau iepriekš vairākkārt ir komentējusi sava vīra neuzticību, kas nevienam nav bijis noslēpums, - viņa skaidroja, ka ļoti mīl reperi, tādēļ vēlas piedot viņa kļūdas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu