Kādreizējā modele un "Pludmales patruļas" aktiera bijusī sieva kļuvusi par bezpajumtnieci

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kādreizējā modele Lonija Vilisone pirms četriem gadiem kļuva par bezpajumtnieci un nozuda 2018. gada oktobrī. Pēc divu gadu neziņas sieviete manīta Kalifornijā, rakņājoties pa miskastēm.

Jaunā intervijā ar laikrakstu "The Sun" 37 gadus vecā Vilisone apgalvoja, ka viņai ejot normāli. Bijusī modele uzsvēra, ka nevēlas saņemt palīdzību no citiem. Sieviete arī sacīja, ka pēdējo gadu laikā nav sazinājusies ar bijušo vīru, seriāla "Pludmales patruļa" zvaigzni Džeremiju Džeksonu.

"Neesmu runājusi ar Džeremiju. Nevēlos runāt ar saviem draugiem, man iet normāli. Nevēlos, lai kāds man palīdz," sacīja Vilisone.

Vilisone kļuva par bezpajumtnieci 2016. gadā. Sieviete cieš no metamfetamīna atkarības un vairākām garīgās veselības problēmām. Bijusī modele apgalvo, ka viņai ir viss nepieciešamais. "Man nav telefona. Man ir ēdiens, man ir vieta, kur gulēt. Šur un tur varu dabūt naudu un atkritumu kastēs pie veikaliem atrodu ēdienu. Te ir visa papilnam," viņa sacīja.

Pirms diviem gadiem ziņu aģentūrai "DailyMail" Vilisone pastāstīja, ka kļuva par bezpajumtnieci, jo tika atlaista no diviem darbiem Losandželosā. Sieviete centās atrast jaunus darbus, taču viņas finansiālā, garīgā un emocionālā situācija bija skumja. Nespējot samaksāt rēķinus, sieviete palika bez pajumtes.

Ziņu aģentūras pārstāvji mēģināja sievietei palīdzēt, sazinoties ar Leriju Marinelli, kurš palīdz cilvēkiem ar atkarībām. Vilisone diemžēl atteicās no palīdzības un atgriezās uz ielas pēc mazāk nekā 24 stundām.

2018. gadā viņas draugi vairākas reizes mēģināja iejaukties un sievietei palīdzēt, taču Vilisonei šķiet, ka nevienam nerūp, kas ar viņu notiek, tādēļ sieviete atsakās ar paziņām tikties.

Lonija agrāk pozēja žurnālu vākiem un bija bikini modele. Viņa ar "Pludmales patruļas" aktieri apprecējās 2012. gadā, taču izšķīrās 2014. gadā ar lielu skandālu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juan Maldonado (@preppinmeals) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu