"Man jārāda piemērs." Zināms, cik daudz svara Nurmagomedovam nācās nomest vien pāris stundās (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AP/ Scanpix

Habibs Nurmagomedovs pirms ilgi gaidītā dueļa ar Džastinu Geiči iekļāvās noteiktajā svarā. Tomēr dagestānietim vēl dažas stundas pirms oficiālās svēršanās ceremonijas vēl burtiski nācās pamatīgi pasvīst, vēsta TASS.

Aizvadītajā svēršanās ceremonijā gan Nurmagomedovs, gan Geiči iekļāvās noteiktajā svara limitā, kas nozīmē, ka cīņai būs visaugstākā likme - UFC čempiona josta vieglajā svarā. Tomēr dagestānietis pirms kāpšanas uz svariem izskatījās noguris un nedaudz satraucies.

Nurmagomedova komandas dalībnieks portālam TASS atklājis, ka čempions rītā pirms kāpšanas uz svariem dažu stundu laikā zaudējis trīs kilogramus, bet pēdējo sešu dienu laikā cīkstonis kopumā nometis 8,6 kilogramus.

Sarunā ar "BT Sport" svara zaudēšanu komentējis arī pats cīkstonis: "Nakts, kad jānomet svaru, nekad nav viegla. Tas bija smagi, kā jau vienmēr. Nav svarīgi, vai tev jāzaudē daži kilogrami vai 10. Svara mešana allaž ir smaga."

"Ja es esmu čempions, man ir jārāda piemērs. Es visur gribu būt pirmais, pat ja mēs ar komandas biedriem piepumpējamies vai skrienam kalnos, es vienmēr gribu uzvarēt. Kas attiecas uz cīņu - nekas nav mainījies, mēģināšu viņu nogurdināt un pēc tam piebeigt," sacīja Nurmagomedovs.

"UFC 254" galvenās cīņas (main card) sāksies sestdienas vakarā, plkst. 21 pēc Latvijas laika. Paredzams, ka Nurmagomedovs un Geiči oktagonā dosies neilgi pirms pusnakts.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu