FOTO ⟩ Kopš 2018. gada pazudis kaķis atradies teju 100 kilometrus tālu no mājām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Conventry Cats Protection

Kaķis, kurš pazuda pirms divarpus gadiem, atkal apvienojies ar savu saimnieku. Mājdzīvnieks tika atrasts aptuveni 96 kilometru attālumā no savām mājām Anglijas pilsētā Konventrijā, vēstī raidsabiedrība BBC.

Apsardzes darbinieks, kurš trīs nedēļas baroja "klaiņojošu kaķi", pārbaudīja organizācijas "Cats Protection" vietni, vai pūkainis netiek meklēts. Kā nu ne - Bedfordšīrā melnā kaķene izlikta meklēšanā jau no 2018. gada.

Piecus gadus vecā kaķene Rūbija trešdien, 21. oktobrī, atkal satikās ar savu saimnieku Džordanu Hārviju.

Foto: Conventry Cats Protection

Rūbija pazuda no savas mājas netālu no kravas auto pieturas uz šosejas, 2018. gada aprīlī. Hārvijs uzskata, ka kaķis iemaldījies kādā kravas auto, kas nogādājis to tālu prom no mājvietas.

Apmēram pirms trim nedēļām apsardzes darbinieks Leitons Majerss viņu atrada kādā rūpnīcas teritorijā, ko apsargā, Konventrijā.

Leitons sāka viņu barot un ļāva kaķim naktīs gulēt sava auto salonā.

Leitons Majerss.
Leitons Majerss. Foto: Conventry Cats Protection

Viņš sazinājās ar vietējo "Cats Protection" filiāli, kas skenēja Rūbijas mikroshēmu un sāka dzīt pēdas īpašniekam, kura tālruņa numurs un e-pasts kopš tā laika bija mainījušies.

"Kad viņš saņēma no mums vēstuli, Džordans domāja, ka par viņu ņirgājas," sacīja brīvprātīgā Vendija Harisa.

Hārvijs brauca uz Koventriju un trešdienas vakarā atkal satikās ar savu mīļo Rūbiju.

"Kad kaķis viņu ieraudzīja, Rūbija uzreiz zināja, kas ir šis cilvēks pēc visa šī laika, un devās pretim savam saimniekam," sacīja Harisa.

Viņa teica, ka kaķim bija ļoti laba veselība, neskatoties uz to, ka darbiniekiem nebija ne mazākās nojausmas, kur viņa bija bijusi laikā, kad viņa atstāja māju 2018. gadā un pirms viņu aprūpēja Majerss.

Rūbija tagad ir apmetusies mājās pie sava īstā saimnieka.

Pateicies apsargam un labdarības darbiniekiem, Hārvijs sacīja: "Viņi atgrieza manu mazo meiteni pie manis, un es viņiem būšu visu mūžu pateicīgs."

"Neviens vārds nevar aprakstīt laimi, ko es šobrīd izjūtu. Man bija maz cerību viņu atrast pēc gandrīz trim gadiem, bet tagad viņa ir mājās sveika un vesela."

Harisa teica, ka konkrētā stāsta laimīgās beigas pierāda to, cik svarīgi ir mājdzīvniekus aprīkot ar mikroshēmu.

Foto: Conventry Cats Protection
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu