Kivičs un Kiops atrisinājuši savas nesaskaņas kāzu skandālā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA/ Instagram/ sandiskiops

Nupat lielu ažiotāžu sociālajos tīklos sacēla divu mūziķu publisks kašķis - Sandis Kiops apsūdzēja Andri Kiviču par neierašanos kāzās, kurās viņam bija plānots uzstāties. Kivičs tos nosauca par klajiem meliem, pierādot, ka kāzās bija. Nu abiem mūziķiem izdevies atrisināt savu strīdu.

Atgādinām, ka Kiops vietnē "Facebook" vēstīja, ka Kivičs "neierodoties ir pilnībā izgāzis viņa drauga kāzas", tādēļ viņam pašam visu vakaru nācies tajās uzstāties. 

Apsūdzības sociālajos tīklos komentēja Kiviča sieva Liene, saucot tos par klajiem meliem un atklājot, ka viņas vīrs nospēlēja kāzas līdz 5:00 rītā, "un visi bija laimīgi".

Lai gan līgava apstiprināja, ka Kivičs kāzās patiešām bija, Kiops joprojām metās aizstāvēties pret tiem, kas šai situācijā viņu sauc par meli. 

Tomēr tagad par situācijas atrisinājumu sociālajos tīklos pavēstīja pats Kiops, rakstot, ka notikušais ir vien pārpratums. 

"Jā, beidzot mēs ar Andri Kiviču izrunājāmies personīgi, un noskaidrojās reālā patiesība par mana drauga Ivo kāzām, kuras notika pagājušo sestdien.

Andris Kivičs tomēr bija ieradies kāzās un dziedāja un spēlēja, tikai ar nokavēšanos, jo salūza mašīna.

Ka Andris ir zvanījis un mēģinājis pateikt par notikušo, mani neviens neinformēja. Es nospēlēju kāzu balli līdz apmēram vieniem, bet Andris ieradās mazliet vēlāk, un tāpēc viens otru nesatikām. 

Un, ka Andris bija ieradies kāzās, uzzināju tikai pēcpusdienā. Atvainojos Andrim par to, ka rakstīju, ka viņš izgāza drauga kāzas.

Domāju, Andris saprot, ka man kā vedējam ļoti gribējās, lai kāzas būtu izdevušās," norādīja mūziķis. 

Komentāros Kiops piebilda, ka Kivičs ar viņu esot ļoti laipni izrunājies, savukārt Kivičs piebilda, ka ļoti strikti attiecoties pret savu darbu. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu