Labāk runāt par makaroniem, nevis vienkārši atrakstīt "čau". Kā iepazīties internetā?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Mūsdienās, kas iepazīšanās lietotnes kļūst arvien populārākas, daudzi savu otro pusīti atrod internetā. Kā veiksmīgi uzsākt sarunu, lai sarunbiedram rastos interese? Laikraksts "The Guardian" apkopojis 10 ieteikumus, kā interesanti uzsākt sarunu internetā.

Sāc ar svarīgāko - "Kurš no "bruņurupučiem nindzjām" vienmēr esi vēlējies būt?"

Jūs, protams, varat izvēlēties sev tuvāku bērnības varoni, vai tas būtu teletūbijs, spēka reindžeris vai arī kāds no X-cilvēkiem. Nekas neveicinās sarunu labāk, kā neliela gremdēšanās atmiņās.

"Es protu lieliski svilpot. Kāds ir tavs slepenais talants?"

Katram no mums ir kāds slepens triks, ar ko vēlamies palielīties. Ar šāda teikuma palīdzību jūs esat dalījies ar interesantu faktu par sevi, kā arī tas pieprasa atbildi no otra cilvēka. Un, protams, nenāks pa sliktu dot mājienu, ka lieliski darbojaties ar muti.

"Kāda ir tava mīļākā makaronu forma?"

Uzsākt sarunu jautrā noskaņā ir labākais veids, kā iepatikties. Jāmin arī, ka jautājumi par ēdienu vienmēr ir aktuāli. Varbūt pavaicājiet otram, kāds ir viņa mīļākais dārzenis.

"Man patīk tava bārda. Vai tev ir viena no tām mazajām bārdas ķemmītēm?"

Ar komplimentiem gan jāuzmanās, jo dažreiz tie var šķist dīvaini. Komplimentus var droši izteikt par - matiem, brillēm, T-kreklu uzrakstiem, interesantiem šortiem un Helovīnu kostīmiem. Savukārt par ķermeņa daļām un apspīlētu apģērbu, gan nevajadzētu runāt. Izsakot komplimentu, jūs parādiet, ka esat pievērsis uzmanību cilvēka profila bildei un esat viņu izvēlējies.

"Ko tu vēlies, lai cilvēks, ar ko esi randiņā, tev pajautā?"

Šis ir īpaši labs jautājums, jo cik bieži gadījies, ka, aizejot uz randiņu, otrs neuzdod tev nevienu jautājumu un runā tikai par sevi?

"Vai zināji, ka japāņiem ir īpašs vārds, kas apzīmē vietu vēderā paredzētu desertam? Šis vārds ir betsubara, kas tulkojumā nozīmē - otrais kuņģis. Forši, ne?"

Interesanti fakti lielākoties ir laba pirmā ziņa. Pat, ja vēlāk saprotiet, ka neesat radīti viens otram, vismaz uzzinājāt kaut ko jaunu. Un šis fakts it īpaši būs saprotams visiem.

"Lielisks profils, labi pastrādāts. Kas ir vissliktākais, ko esi redzējis kāda profilā?"

Jūs noteikti satuvināsieties, daloties ar randiņu šausmu stāstiem.

"Palīdzi man izlemt: kurš ir labākais riņķis uz plīts virsmas?"

Katram ir savs mīļākais riņķis, uz kā gatavot, un visiem patīk izteikt savu viedokli.

"Diena bez saules ir kā nakts. Kāds ir tavs labākais sliktākais joks?"

Ir gadījumi, kuros nopūtas ir tikpat efektīvas, cik smiekli. Ar šo vismaz būsiet pievērsis sev uzmanību!

"Kādas bija debesis, kad tu tās pameti?"

Salkanie tekstiņi, kuru mērķis ir savaņģot otru arī var nostrādāt, galvenais neuztvert tos pārāk nopietni. Labāk uzrakstīt ko šādu, nevis garlaicīgu "čau"!

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu