Sedokova un Timma vaļsirdīgā intervijā atklāj nezināmus faktus par abu iepazīšanos un grūtībām satikt basketbolista dēlu pāra attiecību sākumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas dziedātāja Anna Sedokova kopā ar Latvijas basketbolistu Jāni Timmu pirmo reizi kopīgā intervijā žurnālam "Antena" atklāja vēl nedzirdētas abu attiecību detaļas. 

Pāris kopā ir jau divus gadus, kā arī nesen apprecējās. Abi gājuši cauri dažādiem likteņa grūdieniem un nu ir gatavi par tiem pastāstīt arī citiem. 

"Mēs iepazināmies bārā. Tas bija bārs Maskavas centrā, kurā es pārdevu sava zīmola apģērbu. Mēs satikāmies bāra atklāšanas pasākuma otrajā dienā," atklāja Sedokova.

Timma Maskavā bija nonācis saistībā ar basketbola spēlēm. Kad viņš jautājis vienam no saviem draugiem, kur viņš varētu pasēdēt Maskavā bez ziņkārīgiem skatieniem, kas vērsti viņa virzienā, draugs ieteicis doties uz kādu privātu pasākumu.

"Jānis ieradās bārā ar meitenēm. Kaut arī nebiju bārā kopā ar puisi, tajā laikā ar kādu biju sākusi tikties. Gadījās smieklīga situācija. Viens no mūsu darbiniekiem Jānim pasniedza manas firmas kreklu. Viņš, kā izrādījās, gatavojās kārtīgai ballītei kopā ar meitenēm un negrasījās ņemt kreklu.

Viņš tikai strupi piebilda, ka vēlāk paņemšot. Es biju tik sašutusi, ka viens no viesiem nenovērtē mana darba augļus!" par pirmo tikšanos stāsta Anna. 

Sedokova diezgan agresīvi esot piegājusi pie Timmas un uzdevusi jautājumu: "Kas tu tāds esi?" Jānim nācies paskaidrot, kāpēc viņš neņems Annas zīmola kreklu. 

"Tad es ierosināju: "Iedošu to jums rīt," paņēmu kādu papīra lapu, pierakstīju viņa "Instagram" niku un aizgāju. Lai par norunu neaizmirstu, es piesekoju Jāņa "Instagram" profilam," stāsta Anna.

Pēc pāris dienām Anna redzējusi, ka tas pats nepazīstamais vīrietis savā "Instagram" profilā ievieto bildes, kurās uzvilcis Annas veidoto kreklu. Tajā pašā dienā Jānis publiskoja video, kurā dzied Annas dziesmu "Shantaram".

"Tas bija jauki. Ticiet man, es nekad dzīvē nebūtu pievērsusi uzmanību puisim, pat ļoti izskatīgam puisim, ja viņš nebūtu pieminējis manu apģērba zīmolu un tajā pašā laikā nedziedātu manu dziesmu! Sievietēm bieži ir īpašas jūtas pret vīriešiem, kuri ciena viņu darbu. Iespējams, šāda Jāņa uzmanība tam, ko es daru, kļuva par visa sākumu," bilda mūziķe.

"Protams, es zināju, kas ir Anna Sedokova, biju dzirdējis viņas dziesmas, bet man nekad nebija mērķa atbraukt uz Maskavu un ar viņu iepazīties. Kad tikāmies, es viņu uztvēru galvenokārt kā sievieti, nevis kā dziedātāju," atklāja basketbolists.

Pēc tam abi palēnām sākuši sarakstīties. Toreiz Anna uz pāris dienām devusies uz Monako, un atpūtusies kādā SPA viesnīcā, līdz abu sarunas vidū dziedātājai gandrīz izlādējies telefons.  

"Es biju restorānā kopā ar draugu, bet tik ļoti gribēju turpināt mūsu sarunu ar Annu, ka nolēmu uzzināt tās vietas tālruņa numuru, kur viņa atrodas, piezvanīju uz reģistratūru un lūdzu iedot lādētāju, lai mēs varētu runāt tālāk," pastāstīja Timma. 

Pēc šā romantiskā gājiena Anna bijusi absolūtā sajūsmā un, neko neteikdama, izdomājusi doties uz Jāņa basketbola spēli Maskavā. Dziedātāja apsēdusies pašā pirmajā rindā, lai pārsteigtu Jāni. 

"Man joprojām bija ļoti grūti, manā galvā bija miljards "bet". Šaubas neatstāja: ja nu viņš būtu tāds pats kā visi pārējie. Tomēr manu sirdi pievilka Jānis, un es nolēmu ieklausīties sevī. Pēc ilgas lūgšanās es aizgāju ar viņu uz kinoteātri. Pēc filmas Jānis piedāvāja palikt vēl uz vienu, un es paliku. Kopš tā laika mēs nekad neesam šķīrušies," teica mūziķe. 

"Protams, man nebija noslēpums, ka Annai ir trīs bērni. Man arī ir bērns. Tā ir mūsu dzīve, daļa no mums. Jūs to nevarat pirkt un pārdot, atteikties no tā un turpināt dzīvot. Es domāju,  ja Annai nebūtu bērnu, viņa nebūtu kļuvusi  tāda, kāda viņa ir tagad," par mīļoto stāstīja Timma. 

Jānis ļoti sāpīgi un nopietni uztvēris situāciju ar paša dēlu, jo viss noritējis pēc sliktākā scenārija. Jānis situāciju ar savu dēlu uztvēris tik ļoti sāpīgi, ka viņam bijis "iekšējs bloks" pret Annas dēlu Hektoru.

"No Jāņa puses bija piesardzība, viņš un Hektors ilgi mēģināja iepazīt viens otru. Ar manām meitām Jānim jau sen ir izveidojušās izcilas attiecības. Meita Monika un Jānis satikās Amerikā. Viņa vienkārši Jāni dievina, es nezinu, ko viņa nākotnē mīlēs vairāk - Jāni vai mani," smejoties apgalvoja Sedokova. 

"Mēs tiešām labi satiekami ar meitenēm. Dažreiz man pat šķiet, ka mēs kļūstam pārāk tuvi draugi. Ir grūti aprakstīt visas sajūtas. Iespējams, no manas puses bija kaut kāda piesardzība. Galu galā katrs bērns ir cilvēks. Es nekad neizvirzīju mērķi ieņemt Annas bērnu tēva vietu, man šķiet, ka tas nav iespējams," godīgi atklāja Jānis.

"Protams, iemīlēties sievietē ar trim bērniem nav viegli. Neskatoties uz šķietamo vieglumu, ar kuru Jānis tagad par to runā. Mūsu mīlestība deva mums spēku pārvarēt visus mūsu ierobežojumus un iekšējos aizliegumus. Šodien mēs tos esam pārvarējuši," piebilda Sedokova.

Jānis sāpīgi atceras laiku, kad nav varējis tikties ar dēlu Kristianu. 

"Ceļš bija grūts. Problēmas un jautājumi sakrājās no visām pusēm. Es nevarēju satikt dēlu. Bija nepieciešams, lai paiet laiks, visi nomierinās, saprot un pieņem esošo situāciju. Par laimi, tagad es daudz biežāk redzu savu dēlu, vasarā pavadīju daudz laika kopā ar viņu," sacīja Timma.

Vasarā Jānis Annai izteicis neticami skaistu bildinājumu, kamēr abi braukuši ar jahtu pa Maiami burvīgajām pludmalēm. Atgriežoties Maskavā, Anna lūgusi savu PR direktoru uzzināt visu par to, kā divi ārzemnieki var salaulāties Krievijā, jo Annai ir Ukrainas pilsonība.

"Tas bija svarīgi tikai mums diviem, turklāt Jānim ir saspringts grafiks, un mēs nolēmām vienkārši sarīkot nelielas brīvdienas. Likās diezgan necili iet sarakstīties džinsos. Tad PR direktors ieteica man ieskatīties kleitu salonā netālu no dzimtsarakstu nodaļas. Nonākot tur, es redzēju, ka manas iecienītākās dizaineres kleita no viņas jaunās kolekcijas tika izņemta no kastes. Izmaksu ziņā tas ievērojami pārsniedza mūsu budžetu, jo principā mēs nevēlējāmies nekādas liekas izmaksas,"  atminējās mūziķe.

Tomēr Anna uzvilkusi kleitu un sapratusi, ka tā ir perfekta. Aizgājusi mājās, Anna pastāstīja Jānim par skaisto kleitu, piebilzdama, ka nemaz to nevēlas, taču stāsta vidū izplūdusi asarās.  

"No rīta mani sagaidīja pati labākā kleita pasaulē. Jānis teica: "Es tevi mīlu, un tu esi to pelnījusi," stāstīja dziedātāja .

Abi sarakstījušies tikai bērnu klātbūtnē, jo negribējuši lieku uzmanību. 

"Ar Jāni varu būt es pati. Man nav jāizliekas. Ar viņu es esmu maza, vāja meitene. Pirms tam biju tīģeriene, cīnījos par izdzīvošanu un pārvarēju šķēršļus, tagad man blakus ir uzticams plecs. Es zinu, ka Jānis vienmēr dos pareizos padomus, tos man neuzspiežot un neuzstājot," atklāj Anna. 

"Mums abiem ir vēlēšanās dot otram vairāk nekā ņemt. Ir svarīgi, lai otrs būtu bezgala laimīgs. Kad es daru dažas lietas publicitātes dēļ, Jānis tam piekrīt, jo domā par manām interesēm," dalījās Sedokova. 

Līdz ar Jāņa atnākšanu Sedokova kļuvusi mierīga par savas un bērnu dzīves finansiālo pusi. "Agrāk es bērnu dēļ piekritu jebkuram darbam. Es dziedāju restorānā un karaoke klubā. Jums nav ne mazākās nojausmas, kā sagādāt cilvēkiem prieku, kad jūsu dvēsele sāp un raud," sāpīgo pieredzi intervijā pastāstīja dziedātāja. 

"Iepriekšējā attiecību pieredze man iemācīja runāt par visu. Tagad es saprotu, ka daudz ko var labot. Nav perfektu pāru. Mēs ar Jāni arī strīdamies, tiešām. Tomēr mēs atradām risinājumu. Mums ir izdomāts drošības vārds.

Mēs vienojāmies, ka neatkarīgi no tā, kādu kairinājuma, neapmierinātības vai aizvainojuma plūsmu viens pret otru jūtam, ja viens no mums saka "persiks", otrs uzreiz apklust un aizmirst par visu, kas tikko noticis," atklāja Anna.

Dziedātāja norādīja, ka laika gaitā daudzi viņu uztvēruši kā sava veida seksa simbolu. Tomēr sieviete atzīst, ka aiz dīvas zelta uzvalkā vienmēr stāvēja meitene, kas raksta dziesmas. 

"Mūsu uzdevums ir ar savu piemēru parādīt, ka mīlestība pastāv un ka to var atrast ne tikai 18, bet arī 35 gadu vecumā, būdama trīs bērnu māte. Vīrietim, kurš patiešām ir tavs, nav svarīgi, cik veca tu esi.

Es gribu teikt meitenēm un sievietēm, kuras šo lasīs: varbūt mans stāsts ir līdzīgs stāstam par izskatīgo princi, bet tas nekad nebūtu noticis, ja es nebūtu ieradusies pareizajā vietā un pareizajā laikā. Rīkojieties un ticiet, ka pasakas cienīgs stāsts pie jums atnāks šā vai tā," nobeigumā klāstīja mūziķe.. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu