"Ērkšķu" šovā asaru plūdi un negaidītas atzīšanās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kā liecina ieskats šī vakara “Caur ērkšķiem uz...” sērijā, “STV Pirmā!” un arī “Shortcut” skatītājus gaida īsta emociju vētra – nodarbības laikā, cenšoties noslēgt attiecības ar pagātni, dalībnieki nespēs valdīt emocijas – līs gaužas asaras un skanēs negaidītas atzīšanās. Nodarbība īpaši aizskars Kristīni, kura bērnībā piedzīvojusi kā emocionālu, tā arī fizisku vardarbību un mātes mīlestības trūkumu, tāpēc mēģinājusi dzīvi beigt pašnāvībā. 

Ekspertes mudināta ieskatīties acīs saviem vecākiem, kuru lomās iejutušies “Ērkšķu” kolēģi, Kristīni burtiski sabruks. “Man ir kauns, ka man ir tāda mamma. Ka viņa mani uztaisīja par sabiedrības kropli. Bet paldies, ka devi man dzīvību un piedod man, ka bija brīži, kad es arī tev uzgriezu muguru. Piedod, ja tev bija par mani kādreiz jākaunas. Bet es tevi mīlu.”

Uzklausot Kristīnes atzīšanos, arī Ināra raudot sacīs, ka viņa nekad sev nepiedos, ja viņas bērns jutīsies tāpat. “Es zinu, ka esmu sūdīga mamma, bet es darīšu visu, lai es tāda vairs nebūtu.” 

Dalībnieki viens otram atklāsies arī drāmas terapijas nodarbībā, kā arī mākslas terapijas iespaidā nošķirs sevi no pagātnes pāridarījumiem - process būs skaudrs un asaru pilns, bet mērķis nenoliedzami - pārdzīvojumu un atklāsmes vērts. “Caur ērkšķiem uz...” vēsturē emocionāli smagākās dienas noslēgumā dalībnieki līdz nakts melnumam ugunskura gaismā nodosies meditācijai un iekšējās pasaules attīrīšanai - pasākums būs tik vērtīgs, ka ne viena vien dalībniece nākamajā dienā atzīs, ka pamodusies burtiski jaunā ādā. Tomēr, saskaņā ar projekta noteikumiem, kādam tas būs jāpamet – kurš no dalībniekiem tas būs? Noskaidrosies ekspertu un “Ērkšķu” dalībnieku balsojumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu