"Ērkšķu" šovā saspringtā gaisotnē notikusi otrā izbalsošana

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

“STV Pirmā!” sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz..." jaunākā sērija pārsteidza ne tikai ar patīkamu atkalredzēšanos ar pirmās sezonas vienu no spilgtākajām dalībniecēm – Inesi jeb Bumbulīti, bet arī neviltotām emocijām un asaru plūdiem.

Cenšoties nokārtot rēķinus ar pagātni, dalībnieki atvēra savas sirdis un skatītājiem atklāja nevienu vien skarbu atzīšanos. Savukārt dienas noslēgumā līdz nakts melnumam ugunskura gaismā visi nodevās meditācijai un iekšējās pasaules attīrīšanai - pasākums bija tik vērtīgs, ka ne viena vien dalībniece atzina, ka pamodusies burtiski jaunā ādā.

Tomēr saskaņā ar projekta noteikumiem, arī šoreiz kādam bija jādodas mājup. Lai arī apkopojot ekspertu viedokli, par labāko tika atzīta Kristīne, tomēr pirmo reizi projekta vēsturē – pilnīgi visi dalībnieki saņēma īpašu atzinību par drosmi atklāties un mērķtiecību. Tiesa, iekšējā balsojumā, šāda vienprātība vis nevaldīja – lai arī jau otro reizi visbiežāk tika nosaukts Sarmītes vārds, pārmetot viņai divkosību, spēlēšanu uz kamerām un savstarpējā komandas gara trūkumu, izskanēja arī viedokļi, ka mājās jādodas Markusam.

Apkopojot ekspertu un ņemot vērā arī dalībnieku viedokli, projektu šonedēļ pameta 29 gadus vecā Sarmīte no Skrundas, kura cieš no azartspēļu atkarības un psiholoģiskiem kompleksiem. Jaunā sieviete sapņo apprecēties un būt mīloša mamma, kā arī tikt galā ar atkarībām.

To viņai vēlēja arī “Caur ērkšķiem uz..” eksperti, mudinot sievieti kļūt drosmīgākai un vairāk atvērties pasaule un cilvēkiem. Savukārt “Caur ērkšķiem uz..’ vadītājs Jānis Bukums atgādināja, ka projektā nav uzvarētāji vai zaudētāji – ieguvēji ir visi dalībnieki, kuri uzdrošinājušies spert tik drosmīgu soli, mainīties un dzīvē sasniegt jaunu kvalitāti.

Tomēr dalībnieku vidū valdošo saspringto gaisotni apliecināja arī fakts, ka Sarmīte, dodoties prom, pat nevēlējās atvadīties no pārējiem kolēģiem.

“Lai viņas pašas tiek ar sevi galā un tad es ari atvadīšos,” lakoniska bija izbalsotā “Ērkšķu” dalībniece.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu