Modele Māra Sleja atklāj, kā pārsteigusi savu kritiķi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Atraktīvajai modelei, TV un radio personībai Mārai Slejai pēc trāpīga vārda kabatā nav jāmeklē. Viesojoties pie Ievas Kohas–Zeltiņas un Naura Brikmaņa kanāla 360TV šovā “Vakars uz dīvāna”, viņa atklāja pavisam neparastu stāstu, kā reiz radio ēterā pārsteigusi kādu savu kritiķi.

Viņš uz studijas tālruni bija atsūtījis īsziņu ar negatīvu viedokli par Māru un viņas darbu, taču modele nolēmusi noskaidrot, vai tiešām kritika ir pamatota un ar klausītāju sazinājusies.

Māra atklāti saka, ka viņa ik dienu cenšas sev atgādināt, ka ir brīva no citu pieņēmumiem un gaidām.

“Galvenais ir būt pašam un nepazaudēt sevi. Visos viedokļos ir ļoti viegli sevi pazaudēt. Nu ļoti viegli,” raidījumā sacīja Māra.

Tāpēc arī šoreiz viņai bija svarīgi noskaidrot, vai šāds viedoklis ir pamatots. “Es viņam piezvanīju un teicu – es izlasīju tavu īsziņu un tā mani ļoti, ļoti sāpināja,” neparasto gadījumu atceras Māra, piebilstot, ka ar šo kungu viņai izvērtusies ļoti konstruktīva un patīkama saruna septiņu minūšu garumā.

“Viņš pateica foršus argumentus kritikai un tad tā kritika ieguva reālu jēgu. Tāpēc man šķiet, ka tie komentāri internetā, kas ir super īsi, ir bezjēdzīgi,” tā Māra.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu