"Labāk nebūtu tur gājusi!" Sieviete ASV savās mājās atrod slepenu istabu, kas pilna ar spocīgām lellēm (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Kāda sieviete ASV, kārtojot māju, kurā samērā nesen ievākusies, atradusi šausmu filmā iederīgu vietu - aiz kāda skapja slēpusies slepena istaba, kas pilna ar visai biedējošām pagātnes liecībām, raksta portāls "The Mirror".

"TikTok" lietotāja @rooney8900 sociālajā tīklā ievietoja vairākus videoklipus, kuros pastāstīja, ka mājā, uz kuru sieviete pirms dažiem mēnešiem pārcēlusies ar ģimeni, atradusi slepenu istabu, kas viņu mazliet nobiedējusi. Viņa atklājusi šo telpu, kad, pābīdot vienu no skapjiem pamanījusi, ka aiz tā ir brīva vieta.

"Šeit pirms tam dzīvoja vecāka gadagājuma sieviete, kura ir paturējusi daudzas mantas. Mani bērni teica, ka man vajadzētu ierakstīt video, kā es pārvietoju skapi un izpētu, kas atrodas šajā telpā," video stāsta tā autore.

"Neviens cits tagad nav mājās, tāpēc es nedomāju, ka tā ir laba ideja, taču es vai mirstu no ziņkārības," stāstījusi sieviete.

Slēptā telpa bija piepildīta ar dažādiem rokdarbiem, piemēram, vecām monētām, rotaļlietām un mākslas darbiem. Lielāko daļu sievietes sekotāju gan nobiedējušas telpā atrastās lelles.

Daudzi komentētāji ir izteikuši savas bažas: "Es nezinu, kāpēc, bet man šķiet, ka šī ir bīstama situācija."

"Vai kāds pamanīja lelles galvu, kas ir mainījusi savu pozīciju?"

Netrūka arī cilvēku, kas uz atklājumi reaģējuši ar humoru, norādot, ka "varbūt Jūs vienkārši aizmirsāt, kur bijāt paslēpuši savas Ziemassvētku dāvanas" un "iesaku Jums vienkārši izmest visu māju".

Mājas īpašniece atzina, ka istabā jutās neērti un nezina, ko iesākt ar atradumu un izteikusies, ka labāk būtu bijis, ja viņa tur nemaz nebūtu gājusi.

"Es nolēmu aizslēgt šo istabu. Es domāju, ka tai jāpaliek iepriekšējo īpašnieču pārvaldībā - es domāju Jūs, meitenes," video izsakās sieviete, nomērķējot kameru uz lellēm.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu