"Viņš nevarēja pabļaut, jo žurkas ielīstu mutē!" Ņujorkā vīrietis iekrīt grauzēju pārpildītā bedrē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ekrānuzņēmums no video.
Ekrānuzņēmums no video. Foto: Twitter/AliBaumanTV

Aizvadītajā nedēļas nogalē ASV, Ņujorkā, kāds vīrietis, ejot pa ielu, iekritis bedrē, kura bijusi pārpildīta ar žurkām, vēsta raidsabiedrība BBC.

Leonards Šolders aizvadītajā sestdienā gāja pa Bronksas apkārtni, Ņujorkā, kad pēkšņi zem viņa kājām parādījās betona plaisa un vīrietis tajā iekrita iekšā. Četrus metrus dziļajā bedrē Leonards bija iesprostots pusstundu. Diemžēl bedrē pavadītais laiks Leonardam izvērtās par šausmu filmu scenāriju, jo bedre izrādījās pārpildīta ar žurkām.

"Grauzēji pa viņu staigāja un viņš nevarēja pakustēties," stāsta Gregs, vīrieša brālis. "Viņš nevēlējās kliegt, jo baidījās, ka žurkas iekļūs viņa mutē."

"Es paskatījos lejā un vīrietis tikai kustināja roku," stāsta kāds aculiecinieks.

Tika izsaukti glābēji, kuri Leonardu izdabūja ārā no bedres. Viņš tika hospitalizēts uz vietējo slimnīcu, jo bija guvis vairākus ķermeņa savainojumus. Vīrieša veselības stāvoklis ir stabils. 

Vīrieša kritiens bedrē izraisīja nervus stindzinošu reakciju no aculieciniekiem, kuri šo gadījumu uzskata par "lielu murgu". 

Lai gan žurkas Ņujorkā jau sen ir izplatīti grauzēji, tomēr eksperti apgalvo, ka Covid-19 pandēmijas dēļ žurkas vēl vairāk parādīsies "sabiedrībā", lai atrastu barību. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu