"Vai bērnībā neviens nenāca uz viņa dzimšanas dienas ballītēm?" Obama dzēlīgi pasmejas par Trampu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Baraks Obama.
Baraks Obama. Foto: AP/Scanpix

Bijušais ASV prezidents Baraks Obama sestdien, 31. oktobrī, dzēlīgi izteicies par Donalda Trampa "apsēstību" ar pūļu lielumiem, vēsta izdevums "Insider".

Obama sestdien uzstājās divos Džo Baidena priekšvēlēšanu kampaņas mītiņos pirms otrdien gaidāmajām prezidenta vēlēšanās.

Dedzīgajā runā Obama kritizēja pašreizējo prezidentu, sakot, ka viņu vairāk interesē paša ego nekā koronavīrusa pandēmija.

"Starp citu, kas ir ar viņa apsēstību ar pūļu lielumiem?" vaicāja Obama. "Tas ir viens viņa panākumu mērs. Viņš joprojām uztraucas, ka pūlis viņa inaugurācijā bija mazāks par manējo."

"Vai viņam nav nekā labāka, par ko uztraukties? Vai bērnībā neviens nenāca uz viņa dzimšanas dienas ballītēm? Vai viņš tika traumatizēts?"

Obama turpināja uzbrukumu Trampam, viņu salīdzinot ar bijušo viceprezidentu Baidenu.

"Trampam rūp viņa ego pabarošana. Džo rūp jūsu un jūsu ģimeņu drošība," sacīja eksprezidents. "Tas ir tas, kas būtu jāgaida no prezidenta. No realitātes šovu zvaigznes var gaidīt ko citu."

Viņš arī kritizēja Trampa administrācijas neefektīvo reakciju uz Covid-19, sakot, ka Tramps grib "atzinību par ekonomiku, ko viņš mantoja, un nekādu vainu par pandēmiju, ko viņš ignorēja".

Obama arī sacīja, ka, kaut gan infekciju gadījumi ASV sasniedz jaunus rekordus, Tramps apsūdzējis plašsaziņas līdzekļus par "pārlieku fokusēšanos uz Covid".

"Viņš ir greizsirdīgs uz Covid atspoguļojumu medijos," sacīja Obama.

Jau vēstīts, ka 3. novembrī gaidāmas ASV prezidenta vēlēšanas, kurās par amatu sacentīsies pašreizējais prezidents Donalds Tramps un kādreizējais viceprezidents Džo Baidens.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu