Smirnovs pēc Zuša cīņas fiasko nāk klajā ar informāciju par iespējamo revanšu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sestdienas naktī ar skandālu noslēdzās Latvijas bokseru Kristapa Zuša un Ņikitas Smirnova duelis. Abi sportisti pēc cīņas ir nākuši klajā ar komentāriem par piedzīvoto fiasko.

Zuša un Smirnova duelis noslēdzās trešajā raundā, kad bokseri vairākas reizes saķērās klinčā, izmantojot arī neatļautus paņēmienus. Kādā no epizodēm Zutis Smirnovu nogāza zemē un centās viņam iespert, bet pretinieks saķēra iekarsušā pretinieka kāju.

Šī cīņa bija "LNK Fight Night 17" šova galvenais duelis, bet diskvalifikāciju saņēma abi sportisti, līdz ar to tā tika pasludināta par nenotikušu.

Pēc cīņas savā "Facebook" kontā ar nākotnes plāniem dalījās abi bokseri. Smirnovam sevišķi daudz sakāma nebija: "Komentāri ir lieki. Jūs paši visu redzējāt."

Tomēr citā ierakstā Smirnovs dalījās ar iespējamās revanša cīņas detaļām.

"Nākamā cīņa ar Kristapu Zuti būs pēc MMA noteikumiem. Jau ir cilvēki, kuri ir gatavi organizēt šo cīņu. Tuvākajā laikā sekos informācija. Trīs raundi pa piecām minūtēm, bez noteikumiem," rakstīja Smirnovs.

Tāpat bokseris arī norādīja, ka Zutis viņam privātā vēstulē atvainojies par nepiedienīgajiem izteikumiem, ko veltījis Smirnova draudzenes virzienā.

Arī Zutis pēcāk savā "Facebook" kontā publiski atvainojās par notikušo: "Es gribu atvainoties visiem, atvainoties. pirmām kārtām, Latvijas Profesionālā Boksa Federācijai un Ahmetova kungam, atvainoties LNK Boxing, saviem treneriem un atbalstītājiem! Visiem kuri iztērēja naudu biļetēm! Tas nebija bokss. Atvainoties arī Korovina kungam, man tiešām ir kauns par šito, tur nav nekādu attaisnojumu, kurš vainīgs, kurš sāka."

Abi bokseri reiz jau bija tikušies ringā. 2018. gadā pārāks uzvaru izcīnīja Zutis.

Video: Zuša un Smirnova cīņas noslēgums

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu