Interneta hits Meraija Kerija dienu pēc Halovīna jaukā video paziņo, ka jāsāk gaidīt Ziemassvētkus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/ Scanpix

Svētdien, dienu pēc Halovīna, dziedātāja Meraija Kerija "Instagram" publicēja video, kurā oriģinālā veidā paziņo, ka pienācis Ziemassvētku gaidīšanas laiks.

Īsajā videoklipā redzams, ka baismīgs radījums zogas pa dziedātājas māju. Tas nonāk pie durvīm, kas klātas ar zirnekļu tīkliem. Kad durvis atveras, aiz tām ir pati Kerija istabā, kas izrotāta Ziemassvētku noskaņās.

Mūziķe pidžamā sēž pie mirdzošām Ziemassvētku eglītēm. Sieviete paskatās pulkstenī un ar platu smaidu sejā priecīgi paziņo: "Ir laiks!"

Pēc Kerijas prieka sauciena uz ekrāna parādās paziņojums: "Ir laiks! (Bet sākumā jāsagaida Pateicības diena.)"

Dziedātājas fani zem video dalījušies ar savu prieku par Ziemassvētku atnākšanu. Video pat komentēja dziedātāja un aktrise Dženifera Hadsone, viņa rakstīja: "Nav ko gaidīt, aiziet! Mana Ziemassvētku mūzika sākas šodien!"

Šis nav vienīgais videoklips, ko Kerija publicējusi, gaidot Ziemassvētkus. Pagājušā gada 1. novembrī sieviete arī dalījās ar līdzīgas idejas video.

Klipā dziedātājai mugurā ir Halovīna kostīms astoņdesmito gadu stilā. Sieviete savā tērpā dodas gulēt 31. oktobrī 23.59. Kad pienāk pusnakts un ir iestājies 1. novembris, Kerija saņem zvanu no paša Ziemassvētku vecīša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guess what? ❄️

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu