"Lai atkoptos, vajadzēja septiņas līdz desmit dienas." "Bulls" leģenda stāsta par ballīti ar bēdīgi slaveno Rodmenu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deniss Rodmens
Deniss Rodmens Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) bijušais spīdeklis Deniss Rodmens ir atpazīstams kā lielisks basketbolists laukumā. Bet, iespējams, tieši ārpus tā viņa slava, kas bieži vien nav pati pozitīvākā, ir vēl lielāka.

Vairākus gadus ar viņu Čikāgas "Bulls" komandā spēlēja Tonijs Kukočs, kurš ar šo vienību kļuva par trīskārtēju NBA čempionu. 

Kukočs atcerējās vienu no ballītēm, kurā piedalījies arī Rodmens.

"Stāsti par Denisa Rodmena uzdzīvi vienmēr ir īpaši. Es pavisam noteikti nespēju izsekot līdzi viņa tempam. Tikai vienreiz pavadīju nakti kopā ar viņu. Lai atkoptos, vajadzēja septiņas līdz desmit dienas," sacīja bijušais basketbolists

Kukočs sarunā ar "Parlons-Basket" atklāj, ka minētajā vakarā Rodmens ar dzērieniem neesot skopojies: Mūsu kompānijā bija četri cilvēki. Pirmais, ko viņš izdarīja, - pasūtīja 40 glāzes degvīna un 10 glāzes alus. Es viņam jautāju, vai viņš gaida vēl kādu, uz ko viņš atbildēja, ka ir svarīgi, lai alkohols plūst kā upe. Tajā vakarā visi dzērieni un ēdieni visiem klātesošajiem bija par brīvu."

Rodmenu bieži dzeltenā prese pieķērusi ballējamies. Ar īpašu vērienu viņš uzdzīvoja starpsezonā. 

Pats Rodmens savulaik pastāstīja par kādu pasākumu, kad viņš viesojās Ziemeļkorejā pie sava drauga Kima Čenuna, kurš ir šīs noslēgtās valsts līderis. Čenuna dzīvi viņš raksturoja kā septiņu zvaigžņu ballīti. 

Papildus daudz un dažādajām izdarībām ārpus basketbola laukuma, Rodmens aizvadīja 14 gadus ilgu NBA karjeru, kuras laikā kļuva par pieckārtēju čempionu un divkārtēju gada labāko aizsardzības spēlētāju. Tāpat augumā salīdzinoši īsais (201 centimetrs) spēka uzbrucējs septiņas reizes kļuva par labāko līgas cīnītāju par atlēkušajām bumbām un 2011. gada aprīlī viņš tika iekļauts basketbola slavas zālē.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu