Sieviete no ASV Korejā atrod savu 44 gadus pazudušo bioloģisko ģimeni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Denīze Makartija ar savu dvīņumāsu bērnībā.
Denīze Makartija ar savu dvīņumāsu bērnībā. Foto: Facebook/Denise McCarty

Denīze Makartija pazuda tirgus laukumā Seulā triju gadu vecumā. Meitenīte tika nogādāta bērnunamā, kur viņu adoptēja pāris no ASV. Pēc 44 gadiem, Makartija beidzot satikusi savu bioloģisko ģimeni un pat uzzinājusi, ka viņai ir dvīņu māsa, vēsta Vermontas štata ASV raidsabiedrība "WCAX".

1976. gadā Denīze Makartija, kurai bioloģiskie vecāki devuši vārdu Sang-Ae, kopā ar vecmāmiņu un dvīņumāsu Sang-Hee devās uz tirgu Dienvidkorejas galvaspilsētā Seulā, kur abas meitenes pazuda. Makartija tika nogādāta bērnunamā, taču viņas dvīņumāsu atrada pēc trijām dienām.

Makartija atrada savu bioloģisko ģimeni, pateicoties kādai programmai - ar tās palīdzību, cilvēkiem no Dienvidkorejas tiek dota iespēja atrast pazudušos radiniekus ASV. Sieviete pieteicās programmā 2016. gadā, kad bija aizceļojusi uz Dienvidkoreju. Makartijas bioloģiskā māte programmā pieteicās gadu vēlāk. Oktobra sākumā viņu DNS paraugi uzrādīja sakritību.

Tagad Makartija ir sazinājusies ar savu ģimeni videozvanā. Sieviete teica, ka, uzzinot par dvīņumāsu, bijusi šokā. Pēc sarunas abas sapratušas, ka viņām sakrīt intereses, kā arī viņu personības ir līdzīgas.

"Man teica, ka mani pameta, tādēļ nezināju, ka man ir ģimene," apgalvoja Makartija videozvana laikā.

Sievietes dvīņumāsa atbildēja: "Mēs tevi nepametām, Sang-Ae. Mēs meklējām tevi katru dienu."

Makartijas radinieki patiesi nebija pārstājuši viņu meklēt. Ģimene pat atvēra veikalu tirgū, kurā meitenīte pazuda, cerot, ka viņa kādreiz atgriezīsies.

"Beidzot saprast, kas ar mani notika, ir ļoti aizkustinoši. Esmu priecīga, un tas mani padara veselu," sacīja sieviete. Makartija cer savu ģimeni satikt arī klātienē, kad atkal būs atļauts ceļot.

Makartija runāja ar savu mammu, māsu un vecāko brāli, taču, par nelaimi, viņas tēvs un vecmāmiņa jau devušies aizsaulē. Sieviete sacīja: "Mēs atkal satikāmies un es zinu, ka mans tētis arī bija tur. Domāju, ka viņš palīdzēja mums satikties. Mana vecmāmiņa, kura mūs todien pazaudēja, arī bija ar mums. Es to jutu."

Sieviete jūtas neizmērojami pateicīga par iespēju satikt savus tuviniekus. Makartija apgalvojusi: "Man ir liela ģimene, kas mani mīl un kuru es mīlu. Nav iespējams būt vēl laimīgākai."

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu