Kanje Vests uzdāvinājis Kimai Kardašjanai hologrammu ar viņas mirušo tēvu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/ Scanpix

Nesen realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana svinēja savu četrdesmito dzimšanas dienu. Tam par godu reperis Kanje Vests pārsteidza sievu ar īpaši sirsnīgu dāvanu. Viņš Kardašjanai dāvāja hologrammu ar viņas mirušo tēvu Robertu Kardašjanu, kurš sveica sievieti un stāstīja, cik ļoti ar meitu lepojas.

Kima Kardašjana vietnē "Twitter" publicēja ierakstu, kurā apgalvoja, ka dāvana ir "īpašs pārsteigums no debesīm".

"Kanje man pasniedza vispārdomātāko dāvanu dzīvē. Īpašs pārsteigums no debesīm. Hologrammu ar manu tēti. Tā ir kā dzīva, skatījāmies to atkal un atkal. Mēs bijām pārpildīti ar emocijām.

Es pat nevaru aprakstīt, cik daudz tas nozīmēja man, māsām, brālim, mammai un mūsu tuvākajiem draugiem. Paldies tev, Kanje, par šo atmiņu, ko atcerēšos visu mūžu," rakstīja jubilāre.

Hologramma, Roberts Kardašjans, atsauca atmiņā jaukus mirkļus un novēlēja meitai daudz laimes dzimšanas dienā.

"Tev ir 40, un tu esi pieaugusi. Tu izskaties brīnišķīgi, tāpat kā tad, kad biji maza meitene. Es sargāju tevi, tavas māsas un brāli, kā arī tavus bērnus katru dienu," sacīja zvaigznes tēvs.

Kardašjans arī vaicāja, vai Kima atceras, kā viņš meitu vedis savā mazajā "Mercedes" markas auto, kamēr radio skanēja Berija Manna dziesma "'Who Put the Bomp". Tad vīrietis sāka dejot un pat nodziedāja gabaliņu no dziesmas.

"Esmu ļoti lepns par to, kāda sieviete tu esi kļuvusi, Kimberlij, kā arī par to, ko esi sasniegusi.

Bet visvairāk apbrīnoju tavu apņēmību kļūt par advokāti un turpināt manis iesākto. Tas ir garš un grūts ceļš, taču tas ir to vērts un es vienmēr esmu kopā ar tevi.

Tu esi lepna armēniete, un es esmu lepns armēņu tēvs," turpināja Kardašjans.

Vienā brīdī runa kļuva nedaudz neveikla, jo hologramma sāka lielīt Kanji Vestu, kurš acīmredzami runu bija uzrakstījis. Roberta Kardašjana tēls apgalvoja, ka Kima ir apprecējusi pasaulē ģeniālāko vīrieti.

Nobeigumā Kimas tēvs sacīja: "Turpini darīt iesākto, Kimberlij, tu esi skaista dvēsele. Zini, ka ļoti ar tevi lepojos un esmu tev vienmēr blakus.

Esmu izveidojis ugunsmūri ap mūsu ģimeni. Es tevi mīlu. Neaizmirsti savas lūgšanas."

Fanu reakcijas bija daudzējādas. Daži apgalvoja, ka dāvana esot bijusi ērmīga un ļoti savāda. Citi kritizēja veidu, kā hologramma runājusi, apgalvojot, ka augstas klases advokāts tā nebūtu runājis. Daudzi arī minēja, ka šis bija nepiemērots mirklis, lai Kanje sevi lielītu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu