Fani saniknoti par Kimas Kardašjanas iespaidīgajām dzimšanas dienas svinībām pandēmijas laikā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Realitātes šovu zvaigzne, repera Kanjes Vesta sieva Kima Kardašjana saņēma daudzu fanu pārmetumus, kad sociālajos tīklos publiskoja vairākus foto un sūkstījās, cik grūti pandēmijas laikā ir uzrīkot drošu dzimšanas dienas ballīti. 

Kima Kardašjana saņēma milzīgu fanu pretreakciju pēc tam, kad viņa sociālajos tīklos rakstīja, cik daudz bijis jādara, lai pārliecinātos, ka globālās pandēmijas laikā viņa varēs baudīt tropiskas brīvdienas kopā ar ģimeni.

40 gadus vecā realitātes zvaigzne par godu viņas dzimšanas dienai dalījās ar daudzām savas ģimenes fotogrāfijām no privātas tropu salas, kurā visi kopā grezni atpūšas. Kima atzina, ka visa ģimene pirms došanās brīvdienās veikusi vairākas veselības pārbaudes.

Fani apšaubīja, vai ģimene pat apzinās koronavīrusa letālās sekas un karantīnas vadlīnijas, kas ietekmē miljardiem cilvēku visā pasaulē.

"40 un jūtos tik svētīta. Nav nevienas dienas, kuru es uzskatītu par pašsaprotamu, it īpaši šajos laikos, kad mums visiem tiek atgādināts par lietām, kurām patiešām ir nozīme. Savā dzimšanas dienā šogad es nevarēju iedomāties labāku veidu, kā to pavadīt, kā kopā ar cilvēkiem, kuri ir palīdzējuši mani veidot par sievieti, kāda esmu šodien. Pirms koronavīrusa es nedomāju, ka kāds no mums patiesi novērtēja, cik vienkārša greznība bija iespēja ceļot un būt kopā ar ģimeni un draugiem drošā vidē," pie ievietotajām "Twitter" bildēm rakstīja Kima. 

Kima pārsteidza savu tuvāko iekšējo loku ar ceļojumu uz privātu salu, kur visi uz īsu brīdi varēja izlikties, ka dzīvē viss ir kārtībā. Foto redzams, ka Kardašjana uz salu paņēmusi līdzi visus savus ģimenes locekļus un plašo draugu un uzticamāko darbinieku loku.

"Mēs dejojām, braucām ar velosipēdiem, peldējām vaļu tuvumā, skatījāmies filmas pludmalē un darījām vēl daudz ko citu. Es saprotu, ka lielākajai daļai cilvēku šobrīd tas ir kaut kas nesasniedzams, tāpēc šādos brīžos man pazemīgi tiek atgādināts, cik privileģēta ir mana dzīve," rakstīja Kima. 

Sievietes sekotāji nebija priecīgi par šādu ierakstu. "Cilvēki mirst, un pārējie mēs ciešam, visi cenšamies iespēju robežās ievērot karantīnu. Jūs to rakstījāt, lai palielītos?" rakstīja kāds sekotājs. 

"Es neesmu apskāvusi savus radiniekus kopš marta, bet apsveicu, man prieks, ka tik labi pavadīji savu dzimšanas dienu!" rakstīja komentētāja. 

Kāds cits sekotājs rakstīja, ka viņa tēvam pandēmijas dēļ nevarēja notikt cienīga bēru ceremonija. Daudzas slavenības arī piekrita komentētāju viedokļiem un izteica savus pārmetumus šovu zvaigznei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Night Swim

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

https://www.apollo.lv/7097016/fani-saniknoti-par-kimas-kardasjanas-dzimsanas-dienas-svinibu-izvirtibam-pandemijas-laika?preview_token=5f9bd58c787e9

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu