Kristaps Zutis pēc skandalozās cīņas pret Smirnovu paziņo par karjeras beigām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Zutis
Kristaps Zutis Foto: Jānis Škapars/TVNET

Trešdien par lēmumu noslēgt boksera gaitas savā "Facebook" kontā paziņoja latviešu bokseris Kristaps Zutis.

Pagājušajā nedēļā "LNK Fight Night 17" cīņu šovā boksa duelis starp Zuti un Ņikitu Smirnovu pārvērtās farsā, jo abi sāncenši metās ringā skaidrot attiecības, ignorējot boksa noteikumus.

30 gadus vecais Zutis savā "Facebook" ierakstā norādīja, ka šai cīņai nebija gatavojies pietiekami daudz, kā arī nevēlas turpināt karjeru boksā.

"Tā bija mana pēdējā cīņa ringā. Esmu pieņēmis lēmumu vairs neboksēt. Uz cīņu izgāju ar traumām, biju sparingojies tikai 12 raundus. Lai jūs saprastu, uz pirmo cīņu savācu 100 raundus. Tas viss, ko tagad lasu un kas līst pāri galvai, nav tā darba, kas tiek ieguldīts, vērts. Bija forši, un nu ir laiks mest mieru. Paldies treneriem, paldies biedriem, paldies atbalstītājiem. Paldies tiem, kuri raksta vēstules un atbalsta! Paldies heiteriem, šitas viss bija jums," rakstīja bokseris.

Iepriekš Smirnovs norādīja, ka jau notiekot runas par abu sportistu revanšu pēc MMA noteikumiem. Tomēr arī šādu scenāriju Zutis noraidījis, "Facebook" atbildot uz komentāru, ka viņš aiziet no boksa, lai gatavotos MMA cīņai ar Smirnovu.

"Nē, viss, pietiek," iespējamo scenāriju noraidīja Zutis.

Pēc portāla "Box Rec" oficiālajiem datiem Zutis karjerā aizvadījis 11 profesionālā boksa cīņas, tiekot pie septiņiem panākumiem, divas reizes cīnoties neizšķirti, kā arī cietis vienu zaudējumu. Savukārt jau pieminētais duelis pret Smirnovu noslēdzies bez rezultāta.

25 gadus vecais Smirnovs pēc "Box Rec" datiem profesionālajā boksā izcīnījis piecas uzvaras, bet zaudējumu nav piedzīvojis.

Abi bokseri reiz jau bija tikušies ringā. 2018. gadā pārāks bija Zutis. Šī cīņa gan nav "Box Rec" sarakstā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu