Lidostas "Rīga" darbiniekam konstatēta saslimšana ar Covid-19

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lidosta "Rīga"
Lidosta "Rīga" Foto: Paula Čurkste/LETA

VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" šodien saņēmusi informāciju, ka vienam no lidostas darbiniekiem ir apstiprināta saslimšana ar Covid-19, aģentūrai LETA apstiprināja lidostas pārstāve Laura Kulakova.

Darbinieka pienākumi nav saistīti ar pasažieru apkalpošanu.

Kulakova pauda, ka atbilstoši uzņēmumā izstrādātājai rīcības shēmai lidosta sadarbībā ar Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) epidemiologiem ir apzinājusi situāciju un iespējamās kontaktpersonas, un ir veiktas visas nepieciešamās darbības, lai mazinātu saslimšanas tālākas izplatības riskus.

Tāpat Kulakova norādīja, ka lidostā "Rīga" kopš maija ir ieviesta visaptveroša epidemioloģiskās drošības programma "Neļauj vīrusam ceļot!", kas paredz pasākumu kopumu vairākos darbības virzienos lidostas un lidostā strādājošo uzņēmumu darbinieku aizsardzībai un drošai pasažieru apkalpošanai, lai pēc iespējas mazinātu Covid-19 izplatības riskus. Izstrādājot programmu, lidosta ir konsultējusies ar Latvijas veselības aizsardzības institūcijām un ņēmusi vērā starptautisko aviācijas organizāciju rekomendācijas.

Starptautiskā lidosta "Rīga" ir lielākais aviosatiksmes mezgls Baltijas valstīs. 2019.gadā lidosta "Rīga" apkalpoja vairāk nekā 7,8 miljonus pasažieru.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu