Laika ziņu vīrs Toms Bricis brīdina par krāpniekiem, kas viņa vārdā piedāvā "laimēt naudu"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Meteorologs un laika ziņu komentētājs Toms Bricis sociālajos tīklos ļaudis brīdināja par krāpniekiem, kas ar viņa vārdu un uzvārdu izveidojuši viltus profilu, it kā piedāvājot laimēt naudu. 

"UZMANĪBU! Ir izveidots viltus profils, kurā izmantots mans vārds, fotogrāfija, nozagts un pārpublicēts saturs no mana. Esmu noziņojis facebook par viltus profilu, bet kamēr tas nav bloķēts, neuzķerieties uz kādu nebūt krāpniecību. Es nenodarbojos ne ar kādu loteriju vai kādu citu ar naudu saistītu darbību reklamēšanu.

Mana lapa nav uzlauzta un darbojas kā nākas, tajā tiek publicēta informācija, kas saistīta tikai un vienīgi ar laikapstākļiem. Manas īstās lapas nosaukums ir "Toms Bricis LTV laika ziņas", viltus profils ir "Toms Bricis", profila lapā tam klāt iekavās (Ltv Laika ziņas), bet tajā ir tāda pati profila fotogrāfija. Esiet uzmanīgi!" rakstīja Bricis. 

UZMANĪBU! Ir izveidots viltus profils, kurā izmantots mans vārds, fotogrāfija, nozagts un pārpublicēts saturs no mana....

Posted by Toms Bricis LTV Laika ziņas on Otrdiena, 2020. gada 3. Novembris

Vairāki cilvēki komentāros vēstīja, ka tagad krāpnieki ir sākuši uzdarboties īpaši knaši, jo regulāri sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem tiek izveidoti dažādi viltus profili. Citi norādīja, ka viltus Toms Bricis pat ar viņiem sazinājies it kā par naudas laimestu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu