VIDEO ⟩ Vēl viens "gada nokauta" kandidāts? Čīles MMA cīkstonis ar spērienu pretinieku oktagonā atstāj nekustīgu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ceturtdien norisinājās UFC rīkotais "Dana White Contender Series" (DWCS) cīņu šovs, kurā sevi cenšas apliecināt perspektīvi cīkstoņi no visas pasaules. Šoreiz par vakara "naglu" kļuva čīlieša Ignasio Bahamondesa iespētais nokauts.

Šobrīd rit jau DWCS ceturtā sezona un tās astotās nedēļas cīņu šovā faniem tika sarūpēts patiesi spilgts nokauts, kurš noteikti gada izskaņā varēs kandidēt uz "gada nokauta" nomināciju.

Vienā no vakara dueļiem tikās jau pieminētais Bahamondess un ASV cīkstonis Edsons Gomess. Cīņa noslēdzās otrā raunda pusē, kad Gomess bija noliecies neierasti zemu un Bahamondess izmantoja iespēju, lai izdarītu precīzu spērienu, kura rezultātā viņa pretinieks zaudēja samaņu un uz oktagona grīdas palika pilnībā nekustīgs.

Arī UFC prezidents Deina Vaits savā "Instagram" kontā neslēpa prieku par nokautu: "Nav šaubu, ka šis nākamajā rītā būs pirmajā vietā "Sportscenter" [topā]. Ja jūs to neredzējāt, ejiet un noskatieties!"

Šo nokautu sporta fani pielīdzinājuši leģendārajam Andersona Silvas "taisnajam" spērienam 2011. gada cīņā pret Vitoru Belfortu.

23 gadus vecais Bahamondess savas karjeras laikā ir izcīnījis 11 uzvaras, piedzīvojot divus zaudējumus.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu