Mičerevskis video paziņo par izstāšanos no "Latvijas attīstībai"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Rīgas domes deputāts Māris Mičerevskis ceturtdien, 5. novembrī, paziņojis par izstāšanos no partijas "Latvijas attīstībai", jo nespēj un nevēlas būt "sastāvdaļa organizācijā, kas jebkurā brīdī domā tikai par politiskajām spēlēm, intrigām un privātu interešu bīdīšanu".

Mičerevskis uzsver, ka viņam nav pieņemamas "politiskās spēles un cilvēku intrigas pāri  cilvēku dzīvībām", tāpēc viņš nolēmis izstāties no partijas "Latvijas attīstībai"

Partijā ir ļoti daudz labu, dedzīgu un godīgu biedru, kuri partijā iestājās līdzīgi kā es - ideālu vadīti. Taču jau gadiem ilgi šie cilvēki tiek vazāti aiz deguna un aiz šķietami kopīgi izraudzītajiem ideāliem tiek maskētas biznesa intereses. Šie ideālisti, godīgie partijas biedri, tiek izmantoti tikai kā izkārtne uzņēmumam, lai to varētu saukt par partiju," novērojis Mičerevskis. 

Par izstāšanos no partijas domes deputāts esot domājis jau ilgāku laiku. "Šajos gados es sapratu, ka caur valdi nekas nav panākams. Šodien, redzot, ka krīzes laikā partijas "Latvijas attīstībai" valdes locekļi un partijas ietekmīgākie cilvēki nāk klajā ar viena cilvēka rakstītu paziņojumu, lai aizstāvētu neveiksmīgi strādājošu ministri, pretī ietirgojot papildus ietekmi šim vienam cilvēkam, esmu pieņēmis lēmumu, ka nevaru vairs būt šādas organizācijas biedrs," paziņoja politiķis. 

Izstājoties no "Latvijas attīstībai", Mičerevskis tuprinās darbu Rīgas domē kā deputāts, lai "turētu vēlētājiem dotos solījumus". Tāpat viņš pauda atbalstu un uzticību jaunajam Rīgas mēram Mārtiņam Staķim (kustība "Par!"). 

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu